Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi görevli sağlık çalışanları bir araya gelerek çektikleri video ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya alkışlarla teşekkür ettiler. Sağlık çalışanları “Biz sağlık çalışanlarına güç vermek amacıyla en güçlü alkışları bizlere gönderen sağlık bakanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Haber: Aslı Akış

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ise Twitter’dan bir çağrıda bulunarak sağlık çalışanlarını 3 gün süreyle saat 21.00’de balkonlardan alkışlamaya davet etmişti. O çağrı karşılıksız kalmamış tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolu’dan da büyük destek gelmiş vatandaşlar evlerinin pencere ve balkonlarından sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışlamıştı.

&feature=youtu.be

Dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile geceli gündüzlü mücadele veren sağlık personeli için alkış yağmuru devam ederken; bu kez Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesinde görevli doktor, hemşire ve hasta bakıcılarından oluşan ekip Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı alkışladı.

Görevli sağlık çalışanları kısa bir video çekerek Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya mesaj gönderdi. O mesajda; “Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi çalışanları olarak teşekkür eder, aldığı her kararda canla başla çalışacağımıza söz veririz. “Koronavirüs Aldığınız Tedbirlerden Güçlü Değil”, “Biz Sizin Buradayız” ifadeleri yer aldı.

Editör: TE Bilisim