AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner

İl Başkanı olduktan sonra birkaç kez aynı ortamda bulunduğum, ziyaretime gelen ve ziyaretine gittiğim aynı zamanda samimiyetine inandığım bir siyasetçi.

Polemikten uzak durarak birleştirici bir misyon üstlenmiş ve son zamanlarda partisinin ilçe belediyesinde çıkan istifa haberleri sonrasında üstlendiği görevi yerine getirmiş ve kanıtlamış. Tebrik derim.

Peki, Suat Başkanın izlediği bu politika örnek oluyor mu? Sadece kendi değil tüm çalışma arkadaşlarına empoze ediyor mu? Merak ediyorum.

AK Parti Bolu Gençlik Kolları bünyesinde yer alan, Yeni Seçmen Birim Başkan Yardımcısı/Tanıtım Medya Başkanı görevlerini üstlenmiş genç kardeşimiz'den konuşmak isterim.

Yolu pek sizin çizdiğiniz yol değil gibi geldi bana.

Mücahit Avcı’nın gündeme getirdiği (İyi ki getirmiş) ve tartışmaların devam ettiği bu konuyu görmezden gelmeye devam edecek misiniz?

Haberinizin olmadığı düşüncesine girmek dahi istemiyorum!

Genç yaşta siyasete girmiş bir arkadaşımızı daha iyi yönlendirilmesi gerekmiyor mu?

Aynı yönlendirmeyi Sayın Avcı’dan da beklemek yanlış olmaz sanırım.

Daha öncesinde attığınız tweetler sonrasında hakaret ve eleştirilere maruz kalan Sayın Mücahit Avcı, siyasetin ilk basamaklarında olan bir kardeşini doğru yönlendirmek harika bir erdem olmaz mıydı?

Sayın Avcı asıl merak ettiğim genç kardeşimizi hedef göstermek ne kadar içinize sindi?

Tweetlerin devamından anladığım kadarıyla ne bir ikaz; ne bir uyarı almamış.

Genç kardeşimiz, girmiş olduğun siyasi yolculuk çok uzun süreçler ve zorluklar içeriyor. Yolun başında anlamsız bir polemikle hayallerini kısıtlama.

Sayın Vekilimiz Arzu Aydın gibi senide mecliste görmek, Bolu ve tüm Türkiye’nin hakkını savunduğunu duymak isteriz lakin; hatanı kabul etmemen ve alaycı yazıların anlık şöhret kovalama isteğin olduğunu çağrıştırıyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetini bir alt kuşakta gelen gençlere emanet ederken gözümüz arkada kalmasın…

 

Ahmet ishak Gülen

Editör: TE Bilisim