Mudurnu'da Geleneksel Hale Gelen Atış Yarışmalarının 7.si düzenleniyor.

Mudurnu Off Road Avcılık Atıcılık Kültür Turizm ve Doğa Sporları Derneği ve Mudurnu Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen atış yarışmaları 14 Mayıs Pazar Günü Mudurnu Maymuncular Mevkii Atış Alanında yapılacak. 13 Mayıs Cumartesi akşamı dileyen doğaseverler kamp kurabilecekler.

Katılımcılar, tek kurşun, oturan tavşan ve şişe hedef kategorilerinde düzenlenecek yarışmalar sonucu, otomatik av tüfeğinden, av pantolonuna, kuru sıkı tabancadan, avcı yeleğine varana kadar çeşitli hediyeler kazanabilecekler.

Mudurnu Off Road Avcılık Atıcılık Kültür Turizm ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Murat Yavuz; “Mudurnu'da her yıl geleneksel hale getirdiğimiz atış yarışmalarının bu yıl 7.sini düzenliyoruz. Katılımcı sayımız her yıl daha fazla artıyor ama Mudurnu Belediyesi'nin destekleriyle bu yarışmaları sorunsuz yapabiliyoruz. Önce Belediye Başkanı Mehmet İnegöl'e ve Mudurnu Belediyesinin tüm personellerine teşekkür ederim. Bütün avcılık ve atıcılık sporuna gönül veren vatandaşlarımızı hem kampımıza hem de atış yarışmamıza davet ediyorum” dedi.

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ise; “Mudurnu 5 bin nüfusa sahip bir ilçe ama her ay bir etkinlik yapmaya gayret gösteriyoruz. Bazı aylarda birden fazla etkinlik yaptığımız zamanlar da oluyor. 13–14 Mayıs tarihlerinde bu ay içindeki ikinci etkinliğimizi gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz. Off Road Avcılık ve Atıcılık Derneğimizle birlikte geleneksel hale getirdiğimiz atış yarışmalarımız her geçen yıl daha fazla ilgi görmeye devam ediyor. Sizin aracılığınızla ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı 13–14 Mayıs tarihlerinde Mudurnu Maymuncular Mevkii Atış Alanına davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim