Referandumun ardından Ak Parti Bolu İl Teşkilatı tarafından düzenlenen “Teşekkür Yemeği”nde sert eleştiriler ve çok konuşulacak sözlerin sarf edildiği anlar yaşandı.

Kürsüye ilk çıkan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bir milletvekilinin çalıştığı şeklindeki yorumlardan rahatsız olduğunu sert bir dille kürsüden dile getirdi.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin de yine bu konu ile ilgili teşkilatın bu haddini bilmezlere gereken dersi verip, pislikleri içlerinden atacaklarını söyledi.

Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ise, “Kadın kolları, broşür dağıtmak için kurulmuş, postacılar değildir.” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı tarafından düzenlenen “Teşekkür Yemeği”nde partililer tarafından sarf edilen sözler gündem yaratacağa benziyor. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bir milletvekilinin çalıştığı seçimin bu şekilde kazanıldığı yönündeki iddialara sert çıktı. Bu konuda son derece rahatsız olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Bu seçimlerde teşkilatlarının çalışmadığı, bütün birimlerin boş geçtiği, sadece bir milletvekilinin çalıştığı bu sayede seçimin kazanıldığı şeklinde yorumlar yapılmış. Bu teşkilatların kurucu başkanı olarak bu konuda son derece rahatsız olduğumu söylemek istiyorum. Bu teşkilatlar olamasa ne Bakanlarımızın, ne Milletvekillerimizin, ne de Alaaddin yılmazın başkanlığının bu büyük partinin hiçbir amacı olmaz. Eğer ben burada konuşuyor isem sizler sayesinde konuşuyorum. Siz olmazsanız bizim bir hiç olacağımızın bilmesi bilincinde olmalıyız. Sizler varsanız bizler varız. Hepinizin önünde saygı ile eğiliyoruz. Muhabbetle selamlıyorum.” diye konuştu.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin

Toplantıda bir konuşma da Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin yaptı. Teşkilatın üzerinde hiçbir güç tanımadıklarını, teşkilatın emeğini yok sayanları emeğine karşı çıkan kim varsa karşısında kendilerini bulacağını söyleyen Metin şöyle konuştu; “Bu teşkilat bu haddini bilmezlere de gereken dersi verip bu pislikleri de kendi içerisinden söker atar. Teşkilatın emeği %62 ile sandıkta karşılığını bulmuştur. El ele vererek, omuz omuza vererek, gönül gönle vererek bu hizmet yolculuğunda canla başla çalışacağız inşallah. 21 Mayısta cumhurbaşkanımız, liderimiz partimizin başına geçiyor. Ve ondan sonraki dönemde de inşallah başkan olacak. Yeni sistemle de bu ülkenin aydınlık yarınlara çıkmasında da liderliğe devam edecek. Biz de onun askerleri, hizmetkârları olarak bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Ak Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın

Ak Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ise, şöyle konuştu; “Biz bu teşekkür yemeğinde ne o apartmanlara tek başlarına çıkan kadınların karşılaştıkları durumlardan ne de uğradığımız en büyük hakaretlerden olan yüzümüze tükürülmesinden bahsetmeyeceğiz slayt sunumu zaten bu özverinin yalnızca bir kısmını anlatıyor. Ancak rutin çalışma dışında tamamen bir sorumluluk bir vebal anlayışı içinde son gün dahi eksik kalan doğancı köyünü ziyaret eden kadın kollarımızı da söylemeden geçemeyeceğim.

Bildiğiniz üzere seçim çalışmaları süreli çalışmalardır ve saha çalışmasından ibarettir. Ancak siz bundan önce hastaya, yaşlıya, ihtiyacı olan ulaşmaz yanında olmazsanız onları unutursanız seçim zamanı gittiğinizde size yaban görmüş gibi bakarlar. İşte kadınlar seçim öncesi tüm bunları yaparak aslında her zaman olduğu gibi yemeği hazır hale getirirler seçim aşamasında tek yapılacak olan ocağı yakmak yemeğe tuzunu ve biberini koymaktır. Dolayısıyla üstüne basarak söylüyorum kadın kolları zaten broşür dağıtmak için kurulmuştur ya da kapıları çalan postacıdır diyen birileri varsa ki yoktur herhâlde onları evvela Hak kavramını tanımaya sonra da teşkilattaki görevi ne olursa olsun teşkilat mantığını ve bu gerçeği anlamaya davet ediyorum, kılıçlarınızı çekip adam doğramaya meyletmişseniz üzerimde hakkı var mı diye kendine sormaya da davet ediyorum.”

Editör: TE Bilisim