Ercoşkun mesajında; Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içinde, bayramın getirdiği ulvi değerlerin; bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların, toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu vesile ile birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini temenni ediyorum."

Ercoşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Rabbim, bayramların getirdiği mutluluk ve samimiyet dolu havanın kalıcı olmasını bizlere nasip etsin.

Vatanımıza, Milletimize ve Al Bayrağımıza karşı gerçekleştirilen saldırılarda şehadete ulaşan kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet; vefakar gazilerimize acil şifalar; aziz ailelerine de şükran ve minnetle sabırlar diliyorum. Bu zor zamanlarda gün, birlik ve beraberlik günüdür. Şu anda hac farizasını yerine getiren vatandaşlarımızın da haclarının kabul edilmesini diliyorum.

Hep beraber nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum

Filistin, Suriye, Irak, Mısır, Myanmar, Doğu Türkistan, Arakan ve zulüm olan tüm coğrafyalardaki zalimlerin son bulduğu; vatanımızda, yakın coğrafyamızda, Türk-İslam aleminde ve tüm dünyada birlik, beraberlik, huzur, güven ve istikrar ortamının hakim olduğu, dargınların barıştığı, hoşgörülü nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyor,

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Bolumuza, ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlık alemine huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, saygılarımı sunarım." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim