Bolu’da, Borazanlar Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında hizmet veren Bülent Börekçilik, 1 Haziran’da kapılarını yeniden müşterilerine açtı. Bülent Börekçilik İşletme sahibi  İbrahim Durukan, alınan kararlar doğrultusunda gerekli tedbirleri aldıklarını ifade ederek, “Müşterilerimizin böreğimizi özlediğini gördük. Yoğun bir talep oldu, güzel başladık. İnsanların özlediği bir tat olduğu için ilerleyen günlerde daha fazla yoğunluk bekliyoruz ve bu yoğunluğa hazırız” dedi.

 Haber: Ömer ÇETİNASLAN

 Türkiye’nin birçok noktasında bayilikleri bulunan, Bolu’da da Borazanlar Mahallesi’nde hizmet veren Bülent Börekçilik, açıldığı günden bu yana Bolulu vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Normalleşme adımları doğrultusunda 1 Haziran’da yeniden faaliyete başlayan börekçide, koronavirüs önlemlerine ilişkin alınan kararlar uygulanıyor. Düzenli olarak dezenfekte edilen işyerinde, çalışanlar maske ve eldiven takıyor. Börek almak için gelen müşteriler içeriye tek tek alınırken, böreğini orada yemek isteyenler ise sosyal mesafeye uygun bir şekilde oturabiliyor.

 “MÜŞTERİLERİMİZİN BÖREĞİMİZİ ÖZLEDİĞİNİ GÖRDÜK”

Bülent Börekçilik İşletme Sahibi İbrahim Durukan, yaptığı açıklamada, 1 Haziran’da, işyerinin açılmasıyla birlikte müşteriler tarafından böreğe yoğun talep olduğunu söyleyerek, “Açıldıktan sonra, müşterilerimizin böreğimizi özlediğini gördük. Yoğun bir talep oldu, güzel başladık. Allah’ın izniyle daha da iyi olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

“DAHA FAZLA YOĞUNLUK BEKLİYORUZ VE BUNA HAZIRIZ”

İşyerinde düzenli olarak dezenfekte yapıldığının altını çizen Durukan, alınan kararlar doğrultusunda tüm tedbirlere uyulduğunu belirtti: “Gelen müşterilerimizi, maske ile içeriye alıyoruz. Dezenfektan stantlarımız var dışarıda. Masalarımızı, sosyal mesafe kuralına uygun hazırladık. Müşterilerimiz içeriye sırayla, tek tek giriyorlar. İçeride bir yoğunluk oluşturmuyorlar. Dolayısıyla bizim için de bir sorun olmuyor. Her gün dezenfekte ediyoruz. Eldivenlerimiz her zaman elimizde oluyor, sürekli maske ile çalışıyoruz. Kendimizce, bu şekilde önlemler aldık. İnsanların özlediği bir tat olduğu için ilerleyen günlerde daha fazla yoğunluk bekliyoruz. Bu yoğunluğa hazırız.”

 

Editör: TE Bilisim