Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özcan; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerine sahip çıkmak ve gelecek nesillere aktarmak bugün hepimizin en büyük, en asli görevidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyorum dedi.

 Başkan Özcan yazılı mesajında; “Kurtuluş Savaşı’nın önderi, özgürlük ve bağımsızlığın simgesi, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, emperyalizme karşı verdiği mücadele, siyasi ve askeri dehası, liderlik yeteneği ve eşsiz devlet adamı kimliği ile sadece Türk ulusunun değil; tüm dünya ulusunun haklı saygısını, sevgisini kazanan eşsiz bir liderdir.

En olumsuz koşullarda umutların nasıl yeşertileceğini Türk milletine gösteren, bu toprakları bizlere vatan kılan, hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerine sahip çıkmak ve gelecek nesillere aktarmak bugün hepimizin en büyük, en asli görevidir.

10 Kasım, Türk milleti için, eşsiz ve büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, ayrıca Cumhuriyetin değerlerini korumak ve Atatürk’ün ideallerini gerçekleştirmek konusunda kararlılığı gösterme günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde Aziz Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim