Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun, 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 100. yıl dönümünde Anıt Park’ta tören düzenlendi.

Haber: Aslı Akış

Kutlama Törenine, Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Garnizon Komutan Vekili Piyade komando İslam Can, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Samettin Gündüz, İl Genel Meclisi başkanı Yaşar Yüceer, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100.yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de coşkuyla kutlandı.

ATATÜRK ANITINA ÇELENKLER SUNULDU

Anıt Park’taki kutlama töreni, Bolu Valisi Erkan Kılıç,  Garnizon Komutan Vekili Piyade komando İslam Can ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın çelenklerini sıra ile Atatürk Anıt’a bırakmasıyla başladı. Akabinde Saygı Duruşu’nda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

VALİLİK MAKAMINDA TEBRİKLER KABUL EDİLDİ

Anıt Park'ta düzenlenen törenin ardından Valilik Makamına geçildi ve Bolu Valisi Erkan Kılıç tarafından tebrikler kabul edildi.

Editör: TE Bilisim