İzzet Baysal Caddesinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, havaların ısınması ile birlikte çalışmaların hızlandığını söyledi. Başkan Yılmaz, kısa zaman sonra, caddedeki çalışmaların tamamlanacağını ifade etti.

Şu an bir çok ekibin Bolu’nun çeşitli yerlerinde çalışmalarını sürdürdüğünü, İzzet Baysal Caddesindeki çalışmaların da havaların düzelmesi ile birlikte kısa zaman içinde bitirileceğini söyleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Şu an birçok ekibimiz Bolu’nun birçok yerinde çalışmalarına olanca hızıyla devam ediyor. Altyapıyı tamamen bitireceğimizi ve altyapı biten yerleri de asfaltlayacağımızı ifade etmiştik. Herkesin hemen hemen en fazla kullandığı yer İzzet Baysal Caddesidir. İzzet Baysal Caddesi’ni havalar iyi gitseydi şimdiye kadar bitirmiş olacaktık. Tam bismillah diyoruz, havalar müsaade etmiyor. İnşallah bundan sonra, havalar düzeldiği için problem olmayacak. İnşallah en kısa zaman içinde İzzet Baysal Caddesi’nin bitmiş kısmı gibi bitecek kısmını da tamamlamış olacağız diye düşünüyorum. İnsanlarımızın sabah erken saatlerden, gece geç saatlere kadar kullandığı bir yer burası.” dedi.

“Herkes müsterih olsun çok daha kaliteli bir kenti oluşturuyoruz”

D-100 Karayolunun trafiğe kapatılarak, rekreasyon alanı haline getirilmesi ile ilgili de konuşan Başkan Yılmaz, “Asıl arzumuz daha geniş daha rahat, insanların çoluk çocuğu ile beraber gezeceği, spor yapabileceği, alışveriş yapabileceği D-100’ü inşallah bu noktaya getirmeye çalışıyoruz. Bu dünya çapında bir proje olacak. Dünyada eşi olmayan bir projeyi gerçekleştiriyoruz. Bu konuda Bolu Halkına çok çile çektiriyoruz, inşallah bundan sonra artık, Boluluların Allah razı olsun dedikleri günlere kavuşmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Herkes müsterih olsun, her önümüzdeki gelecek gün bir önceye göre çok daha kaliteli ve düzgün ve konforlu yaşayacakları bir kenti oluşturduğumuzu düşünüyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim