Bolu’de Şehit Yıldırım Oflaz ve Şehit Ozan Özen anısına düzenlenen 12. Veteranlar Turnuvası’nın ikinci maçında Özel Çağsu Hastanesi Köroğlu Beton’u 10–1 mağlup etti.

Maça hızlı başlayan Özel Çağsu Hastanesi sol kanattan gelişen atakta Abdülkadir ile golü buldu 3. Dakikada 1-0 öne geçti. Golün şokunu atlatamayan Köroğlu özellikle savunmanın sol tarafından sık sık açıklar verdi. 9. Dakikada savunma hatasını iyi değerlendirerek kaleciden dönen topa muhteşem bir vuruş yapan Erdoğan skoru 2–0 yaptı.

Golden sonra hazırlık pasları yaparak oyunun hakimiyetini elinde tutan Özel Çağsu Hastanesi etkili sol ayak Bahadır ile 18. Dakikada bir gol daha buldu ve skor 3–0 oldu. Golün hemen ardından defans oyuncusu Turan ileriye çıkarak kendisinin ilk takımının dördüncü golünü kaydetti ve skor 4–0 oldu. Oyun kontrolünü kaybeden Köroğlu Beton Erdoğan’ın golüne de engel olamadı fark 5’e çıktı. İlk yarının son dakikalarında Erdoğan ve Bahadır ile iki gol daha bulan Özel Çağsu Hastanesi soyunma odasına 7-0’lık üstünlükle girdi.

İkinci devreye de aynı disiplinle başlayan Özel Çağsu Hastanesi devrenin hemen başında Erdoğan ile bir gol daha buldu ve skor 8-0’a yükseldi. Maçın 40. Dakikasında Köroğlu Beton atağında gole engel olmak isteyen kaleci Şenol ceza sahası dışında elle topa müdahale edince kırmız kartla oyun dışında kaldı. Maça bir kişi eksik devam eden Özel Çağsu Hastanesi’nde Şenol’un yerine kaleye Yılmaz geçti. Oyun kontrolünü bırakmayan Özel Çağsu Hastanesi adına Erdem bir gol daha kaydederek skoru 9-0’a taşıdı.

Maça eksik devam etmesine rağmen özellikle sol kanattan geliştirdiği ataklarla birçok gol pozisyonuna giren Özel Çağsu Hastanesi Gökhan'la bir gol daha buldu ve skoru 10-0 yaptı. Golün hemen hemen ardından savunma hatasını iyi değerlendiren Köroğlu Beton maçta ilk golünü kaydederek skoru 10–1 yaptı. Yağmur altında oynanan maçta başka gol olmadı ve Özel Çağsu Hastanesi sahadan 10-1'lik farklı skorla galibiyetle ayrıldı.

Editör: TE Bilisim