AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Uğur Akbay, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a çağrıda bulunarak; “Sayın başkandan Bolumuza hizmet yapmaya, hizmet ve proje üretmeye dahası seçim öncesi vaatlerini yerine getirmeye davet ediyoruz. Malumuz ilimizde birçok sorun var.” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Ak Parti Bolu il başkanlığında düzenlen basın toplantısından kendisine sorulan soruları yanıtlayan AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Uğur Akbay, başkan Özcan’ı eleştirdi. Akbay, makamlar ve başkanlar örneği ile başkan Özcan’ın şov yaptığını yineledi.

“YAŞANANLARI GÖRÜYORUZ”

Başkan Özcan’ı çalışmaya, üretmeye ve hizmete odaklanmaya davet ettiklerini belirten Akbay; “Yaşananları görüyoruz. Başkanlar var koltuğa güç verirler, şehrine yaptıklarıyla anılırlar, yaptıkları dışarıdan parmakla gösterirler. Birde yine başkanlar var; koltuktan güç almaya çalışırlar, yapamadıklarını gizlemeye çalışırlar ama söylemden öteye gitmezler, gidemezler.  Yalandan, iftiradan kaçınmayarak bunu alenen şova dönüştürerek böyle söylemler içine girerler. Belki de hedefleri kendilerini parmakla göstersin diye böyle çıkış yapma arzusu içine girerler ya da girer Sayın Tanju Özcan.

“İLİMİZDE BİRÇOK SORUN VAR”

Bizler Bolu halkı olarak sayın başkandan Bolumuza hizmet yapmaya, hizmet üretmeye, proje üretmeye dahası seçim öncesi vaatlerini yerine getirmeye davet ediyoruz. Malumuz ilimizde birçok sorun var. Bu sorunlar meclis toplantılarında defalarca dile getirilmiştir. İşin özü kendisi Bolu halkının ve bizlerin bu hizmetleri hızlıca yerine getirmeye çalışmaya, üretmeye, hizmete odaklanmaya davet ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim