Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam gazetecilerin sorularını yanıtladığı “Şeffaf Masa” programında geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın makamına girerek intihar etmek istediğini söyledi. Pandemi döneminde ekonomik sıkıntılar yaşayan insanların olduğuna dikkat çekerek yaşanan bu olayı paylaştı ve toplumun çaresizlikten zor durumda olduğunu vurguladı. 

Haber: Aslı Akış

Bolu'da bir vatandaş geçtiğimiz günlerde Başkan Tanju Özcan'ın makamına girerek intihar etmek istedi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gazetecilerin sorularını cevapladığı programda 26 Şubat Cuma geç saatlerde yaşadığı ve kimsenin bilmediği acı bir olayı paylaştı.

Başkan Özcan, kimsenin bilmediği bir şey anlatacağım size diyerek anlattığı olayda; “Geçtiğimiz Cuma günü benim odama biri girmiş.  Nasıl girdiğini bilmiyorum. Benim o protokol kapısını iterek açmış ve makamıma oturmuş. Bizim çalışanların haberi nasıl olmuş? Karısı aramış. Benim kocam iş bulamadığı için şu anda belediye başkanı odasında ve birazdan intihar edecek” demiş. Bunun üzerine bizim arkadaşlar gelmiş vatandaşı makam odasında ağlarken bulmuş. İnsanlar bu kadar zor durumda. Vatandaşın o kadar gözü dönmüş ki ne yapsın çaresizlikten. Toplum ne yazık ki bu duruma gelmiş” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim