Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor, transfer çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Kulüp tesislerinde bugün gerçekleştirilen imza töreninde, 27 yaşındaki kaleci Mahmut Ertuğrul Taşkıran ve 21 yaşındaki oyuncu Melih Okutan sözleşme imzaladı.

Taşkıran’a 1 yıllık, Okutan’a ise 3 yıllık imza attıran Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, Boluspor Kulüp Başkan Yardımcısı Oktay Ercan ve Aziz Yıldırım’a teşekkür ettiğini belirtti.

Oyuncuları bonservisiyle aldıklarını ifade eden Başkan Çarıkçı, iki oyuncuya verilen 1 milyon Euro’nun sosyal medyada ve kamuoyunda çok tartışılmasına ilişkin ise şunları söyledi:

"Transferin son günlerine yaklaşıyoruz. Eksik bölgelerimiz vardı. Yakında da iyi bir stoper ile anlaşmak istiyoruz. Fenerbahçe takımından kaleci Ertuğrul Taşkıran ile 1 yıllık sözleşme yaptık. Scout ekibimizin takip ettiği, çoğu Süper Lig takımının istediği Melih Okutan ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. özellikle bu transferlerde bize destek ve sponsor olan Başkan Yardımcımız Oktay Ercan bey'e teşekkür ediyorum. Bu transferin oluşmasında da özellikle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'a da teşekkür ediyorum. Boluspor’un şu an ne FIFA’ya, ne UEFA’ya, ne de federasyona borcu var. En borçsuz kulüp bizizdir. Sponsorlarımız da sağolsunlar destek veriyorlar. Melih Okutan’ı Süper Lig’den 6-7 takım istedi. Ama Melih, Süper Lig’de oynamak istemediği için bizi tercih etti. Futbolcu konusunda birbirimize destek olacağız. Altyapı konusunda da Fenerbahçe ile birlikte projemiz olacak. "

"YATIRIM YAPTIK"

"Verilen rakam hem Ertuğrul, hem de Melih için. Boluspor yatırım yapan bir kulüptür. Bizde Melih ve Ertuğrul'a yatırım yaptık. Burada en büyük destekçimiz %50 oranında Başkan Yardımcımız Oktay Ercan'dır. Kalan rakamı da biz yönetim kurulumuz ile birlikte karşılayacak güçteyiz. Borcumuz yoktur. O konuda en borçsuz kulüp biziz. Sponsorlarımızda sağ olsun desteklediler. "

 

 

Editör: TE Bilisim