Boluspor, ligin 12’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda Başkan necip Çarıkcı, açıklamalarda bulundu.

Ligde 11 puanla 14’üncü sırada bulunan Boluspor, devre arasına kadar alacağı puanlarla bir nebze olsun üst sıralara tırmanmak peşinde. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’da yaptığı açıklamada; “Antrenmanlardaki hırs bizi mutlu ediyor. Ama her şey bitmiş değil. Belki çok kötü günler geçirdik ama devre arasına kadar alacağımız en yüksek puanı alıp tekrar Boluspor’un ikinci devre bu ligde ağırlını koyabileceğini biliyoruz. ” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“ALT YAPIDAKİ OYUNCULARI DAHA İYİ GÖRME ŞANSI YAKALAYACAĞIZ”

Başkan Çarıkcı, Perşembe günü U21 takımı ile bir hazırlık maçı daha oynamayı planladıklarını ifade ederek; “Eski sakatlarımız vardı. Şu anda Özgür İleri dışında sakatımız da yok. Yeni hocamızda maç kondisyonu konusunda da U21 takımı ile maç yaptık. Burada amaç hem A takıma görmek hem de U21 takımını görmekti. Büyük ihtimalle Perşembe günü saat 18.00’da şehir stadyumunda tekrar U21 takımıyla 2.maçını oynayacağız. Burada da alt yapıdaki oyuncuları daha iyi görme şansı yakalayacağız” şeklinde konuştu.

“BOLUSPOR’UN ÜZERİNDEKİ KIRILGAN YAPI, MORALSİZLİK BİR NEBZE BİTTİ”

Gaziantep deplasmanını zor bir deplasman olduğunun altını çizen Çarıkcı; “Artık Gaziantepspor maçına odaklandık. 3 puan bizi mutlu etti. Boluspor’un üzerindeki kırılgan yapı, moralsizlik bir nebze bitti. Takımda şu anda herkes rahat, mutlu. Ama tabi Gaziantepspor’da çok zor bir takım, çok koşan bir takım, mücadele eden bir takım. Bizi kolay maç beklemiyor. Teknik heyet herhalde bu maça da biraz daha özel hazırlanıyor. Çünkü herkes Gaziantep’e gittiği zaman, Rizespor olsun başka takımlar olsun çok puan kaybetti. Bu maçtan 3 puan bekliyoruz. İnşallah maça kadar takım tam hazır olacak. İnşallah 3 puan bizim olur” dedi.

“ANTRENMANLARDAKİ HIRS BİZİ MUTLU EDİYOR”

Boluspor’un artık geçmişe sünger çektiğini ileriye umutlu baktıklarını sözlerine ekleyen Boluspor kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Futbolda çok büyük transferlerle, çok büyük paralarla da bu sektör olmuyor. Bazen mütevazi bütçelerle takımlar şampiyon da olabiliyor veya çok para harcayan takımlarda şampiyon olamıyor. Bu her sene böyle olmuştur. Maalesef bu sene biz bir türlü sakatlıklardan kurtulamadık. Takım olamadık. Artık eskiyi de konuşmak bize fayda getirmiyor. Artık biz 20 günden bu yana yeni hocamızla beraber nerede hata yaptık, nasıl oldu bu konuda görüşmeler yaptık. Ama takımın kendi özgüveni geldiğini kendim görmekteyim. Herkes çalışmak istiyor. Antrenmanlardaki hırs bizi mutlu ediyor. Ama her şey bitmiş değil. Belki çok kötü günler geçirdik ama devre arasına kadar alacağımız en yüksek puanı alıp tekrar Boluspor’un ikinci devre bu ligde ağırlını koyabileceğini biliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“ŞU AN GÖZÜKEN BİR SANTRAFOR OLABİLİR”

Ara transfer döneminde bir santrafor alabileceklerini ifade eden Başkan Çarıkıcı; “Ara transferde ne yapabiliriz. Şu an gözüken bir santrafor olabilir. Takımda eksik bölgemizde yok alsında. Takım olmak gerekiyor. teknik heyetimizde bunun için buraya geldi. Eğer takım olduğumuz takdirde oynayan ve oynamayan futbolcu arası mutlu olduğu zaman başarı gelir. Ümraniyespor’daki en büyük başarı takım olmuşlar. Herkes iyi mücadele ediyor. Bizde bu mücadeleyi inşallah yeni hocamız katar. Boluspor bu ligin en iyi takımı. Ama sahada oluyor bu işler. Bunu biliyoruz ona göre de hareket edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim