Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, geçtiğimiz yıllarda vefat eden eğitimci ve ressam Cemal Güney anısına düzenlenen resim yarışmasının sergi ve ödül törenine katıldı.

Geçtiğimiz yıllarda vefat eden ressam ve eğitimci Cemal Güney’in anısını yaşatmak için müdürü olduğu Bolu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından gerçekleştirilen resim yarışması sonuçlandı. Yarışma sonucu ödüle layık görülen eserler ise Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi ile sanatseverlerle buluştu.

Serginin açılışına katılan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, açılış öncesi yaptığı konuşmada, “Öncelikle sizlere Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ın selamlarını iletmek istiyorum. Kendisi önemli bir toplantıda olmasından dolayı açılışa benim katılmamı istedi. Cemal Güney hocamız hem sanatçı hem de eğitimci yönüyle herkes tarafından sevilen değerli bir öğretmenimizdi. Kendisini sanata adamış böyle değerli bir öğretmenimizin adının yaşatılmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Sergi açılışından önce yarışmada ödüle layık görülen öğrencilere Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar ve protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından sergiyi gezen Özdemir, eser sahibi tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilisim