TÜBİTAK 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Finali'ne ilimizden katılacak öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı’yı ziyaret etti.

Haber: Servet Gökçek

TÜBİTAK 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Finali'ne 81 ilden öğrenciler katılım sağlıyor. İlimizden de katılacak öğrenciler 9 proje ile yarışmada yer alacak.

TÜBİTAK Araştırma Projeleri yarışmasına katılım sağlayacak öğrenciler, danışman öğretmenleri ve okul müdürleri ile beraber İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı’yı ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler, Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı’ya projeleri hakkında bilgi verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışması'na katılım sağlayacak öğrencilere başarılarından dolayı teşekkür etti. Cemil Sarıcı, müfredatın yanı sıra araştırma projelerinin de öğrencilere farklı yetenekler kazandırdıklarını belirterek, öğrencilerin projelerde daha fazla yer almasının önemine vurgu yaptı.

25 - 26 Mart 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacak olan Bölge Yarışmalarında öğrencilere başarılar dileyen Sarıcı, danışman öğretmenlere ve okul müdürlerine gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim