Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü,  Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği personeli hafta sonu sokak hayvanlarını gönüllü olarak besleme uygulamalarına devam ediyor. Gün içinde sık sık devriye gezen ekip, yanlarında taşıdıkları mamalarla sokak hayvanlarının yaşam alanlarına yiyecek bırakıyor.

HABER: ASLI AKIŞ

İçişleri Bakanlığının talimatıyla geçen yıl Türkiye’nin 81 ilinde Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirlikleri kuruldu. Bolu İl Emniyeti bünyesinde de bulunan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçları önlemek için çalışırken aynı zamanda hafta sonu dinlemeden yanlarında taşıdıkları mamalarla sokak hayvanlarını gönüllü olarak beslemeyi sürdürüyor.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü,  Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği personeli son olarak, park, bahçe, sokaklarda geçtiğimiz hafta kar yağışından olumsuz etkilenen ve yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı. Hava sıcaklığının düştüğü soğuk günlerde Büyük Cami Mahallesi Yıldırım Beyazıt Camisi çevresindeki güvercinlere de yem bıraktı. Ekiplere küçük bir çocukta eşlik etti, o anlar sıcacık görüntülere sahne oldu.

[playlist type="video" ids="209912"]

Editör: TE Bilisim