Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Tanju Özcan, Özer Özcan, Cahit Çıngı seçim çalışmalarına Bolu merkezde başladı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Seçim çalışmalarına; Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu,  Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tanju Özcan, milletvekili adayları Özer Özcan, Cahit Çıngı, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez ilçe Başkanı Ersan Türkoğlu,  kadın kolları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

CHP Bolu Milletvekili adayları 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Gölyüzü ve Karamanlı mahallerinde hemşerileriyle buluştu. Gün boyu mahalleyi dolaşan milletvekili adayları ve CHP Bolu İl örgütü esnaf ziyaretlerinin yanı sıra el broşürü dağıttılar. Ayrıca vatandaşlarla da görüşerek, onların sorun ve taleplerini dinlediler öte yandan 24 Haziran seçimlerinde neden Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek verilmesini gerektiğini anlattılar.

CHP Milletvekili Adayları ve CHP Bolu İl Başkanı seçim çalışmalarının devam ettiği bölgede halkın değişim beklediğini belirterek değerlendirmede bulundular.

“MİLLET İÇİN GELİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, seçim sonucunun Bolu’da 3-0 olacağına dikkat çekerek;  “Değerli arkadaşlarım millet için geliyoruz. 16 yıldır söylenen sözlerin hiç biri meydana gelmedi hiçbir yatırım yapılmadı. Bolu’da İzzet Baysal babamız olmasa Bolu üstü açık bir insan gibi çıplak, dünyanın en güzel yörelerinden Bolu biliyorsunuz sahipsiz.  Onun için millet için geliyoruz. Zaten milletimiz bize sinyallerini veriyor. Adaylarımızda bu memleketi, Bolumuzu tanıyan insanlarımız. Diyorum ki 3-0 olacak, başarılar diliyorum kendilerine” dedi.

“MUHARREM İNCE’DE TÜRKİYE’NİN 13’ÜNCÜ CUMHURBAŞKANI OLARAK GÖREVE BAŞLAYACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu milletvekili Tanju Özcan, milletvekili adayları konusunda iddialı olduklarına vurgu yaparak; “Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Memnuniyetle görüyorum ki vatandaşlarımızı bizim milletvekili adaylarımız ile ilgili çok olumlu düşünceye sahipler. Bu anlamda şu konuda iddialıyız; herhalde en iddialı milletvekili aday listesi bu dönem bizde oldu. İşte şu anda AK Partinin aday listesi tartışılıyor. Niye tartışılıyor bilmiyorum ama çok da değerli arkadaşlarımız var. Özellikle birinci sıra adayı Arzu Aydın hanımefendi benim yakından tanıdığım geçmişte bizimle beraber siyaset yapan değerli bir arkadaşımız. Ancak kendi içlerinde uzlaşamadıkları ortada. Bu da artık bu kadar yıllık iktidarın sonunun geldiğini göstermesi açısından bence dikkat çekici anlamda.

Artık halkımızın değişim talebini cesaretle dillendirdiğini görüyoruz, bu enerjiyi toplumdan alıyoruz ve daha azimle istekli bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah 24 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisi1’inci parti olacak. Adayımız Sayın Muharrem İnce’de Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olarak göreve başlayacak” diye konuştu.

“ÇALIŞKANLIK KAZANSIN, TÜRKİYE GÜÇLENSİN”

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu milletvekili adayı Özer Özcan, “Ülkemizi daha iyiye götürmek için çalışacağız” diye belirterek; “Bizim genel merkezimizden başlamak üzere il başkanlığımız, ilçe başkanlıklarımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile beraber planlı bir şekilde çalışmalarımıza Bolu’da da başladık. Verimli olacağını düşünüyorum. Şimdiye kadar esnaftan algıladığımız gerçekten bir değişim istendiği şeklindedir. Layık olabilmek için uğraşacağız. 16 yıllık bir iktidarın değişimini istedikleri ortada. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Deneyimli milletvekilimiz bu konuda katkılar veriyor. İl başkanımız ve diğer çalışma arkadaşım Hüseyin Cahit Çıngı gerçekten Bolu’da değerini bulmuş insanlar. Halkta karşılığı olan insanlar. Bizi anlayabiliyorlar. Her beraber ülkemizi daha iyiye götürmek için çalışacağız. Ramazan hayırlı olsun, bayramda hayırlı olsun. 24 Haziran’da bütün ulusumuz, hepimiz için bayram olsun. Güleryüz, sevgi, muhabbet, çalışkanlık kazansın. Türkiye güçlensin” İfadelerini kullandı.

“24 HAZİRANDA BİR DEĞİŞİM ÜLKEMİZİ BEKLİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu milletvekili adayı Cahit Çıngı, 24 Haziranda bir değişimin beklendiğine dikkat çekerek; “Öncelikle ramazan memleketimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İl ve İlçe başkanlarımızın koordinatörlüğünde seçim gezilerimize başladık. İlçelerimizi hemen hemen bitirdik sayılır. Gördüğümüz şey; insanlarımızın bir değişim istediği, millet ittifakına destek verdiği değişik şekilde ifade ediliyor. Kimi zaman biz bunu hissediyoruz kimi zaman çok açık bir şekilde görülüyor. 24 Haziranda bir değişim ülkemizi bekliyor. Hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim