Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, beraberinde CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partilileri ile birlikte seçim çalışmalarını Sümer Mahallesinde sürdürdü. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Tanju Özcan, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi.

MEHMET FATİH YALINIZ

Sümer Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 24 Haziran’da yapılacak olan iki seçim için de destek istedi.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen Tanju Özcan, açıklamalarda bulundu. Özcan şöyle konuştu; “Sümer Mahallesinde çok güzel dostlarımız var, abilerimiz var. Burada hayata dair çok şey öğrendim. Burası benim için çok müstesna bir yer. Sizlerin desteği ile ben 7 yıldır milletvekilliği yapıyorum. Muhalefet milletvekiliydik, dediğimiz şuydu; Bolu’nun bütün sorunlarını Ankara’ya taşıyacağız. Yetmez, emeklinin, orman köylüsünün Türkiye’deki sorunlarını taşıyacağız. Kürsüyü kullanmaktan imtina etmeyen cesaretle o kürsüyü kullanan bir milletvekili olmaya çalışacağım dedim. Cesur bir şekilde o kürsüyü kullandığımı söyleyebilirim. Onlar sorunları çözmediler, artık bizim çözmemiz lazım. O  yüzden bu dönem beni iktidar partisi milletvekili olarak Ankara’ya göndermenizi bekliyorum. Öyle bir açız ki hizmet etmeye, heyecandan geceleri uyuyamıyoruz bir değişim olacağını görerek. Sayın Muharrem İnce de Cumhurbaşkanı adayımız. Topluma verdiği vaatleri biliyorsunuzdur, Muharrem Bey, Tayyip Bey’e göre daha genç, daha dinamik bir lider, daha önemlisi beş vakit toplumu azarlamayan fırçalamayan, güler yüzlü esprili bir adam. Türkiye’nin huzura, barışa ihtiyacı var, kardeşliğe ihtiyacı var. O anlamda ben sizden bu dönem iki oy istiyorum. Bir, Cumhuriyet Halk Partisinden kendime ve diğer milletvekili adayı arkadaşlarıma, iki Sayın Muharrem İnce’ye.”

“Bu sefer tamam”

CHP’nin sahadaki çalışmalarının değerlendiren Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ise şunları söyledi; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, seçimlere son derece hızlı bir şekilde hazırlanıyoruz. Hiç olmadığımız kadar umutluyuz . 24 Haziran seçimleri gerçekten çok farklı sonuçlara gebe. Biz inanıyoruz ki, Bolu’dan sadece milletvekili değil, ilerleyen süreçte bakan veya bakanlar çıkartacağız. Bolu’ya çok büyük faydaları olacak bakan yada bakanlar. Bolu kökenli Cumhurbaşkanı yardımcıları da çıkartacağız. Bu inançla gerçekten büyük bir heyecanla bütün örgütümüzle beraber sadece Bolu merkezde değil, bütün ilçelerde çalışıyoruz. Her yerde Cumhuriyet Halk Partisi var. Artık ulusalda da yerelde de gündemi Cumhuriyet Halk Partisi belirliyor. Bu yüzden bu içimizdeki heyecan sandıklara sahip çıkarak da, 25 Haziran’da zaferle sonuçlanacak. Buna biz yürekten inanıyoruz. Başbakan’ın Bolu’da yaptığı miting de bunun sinyallerini verdi. Biz hem sahada hem de o mitingin genel olarak katılımını göz önünde bulundurarak bunun hiç olmadığımız kadar rahat söylüyoruz. Ben buradan bütün Bolululara ve Cumhuriyet Sevdalılarına şunu söylemek istiyorum. Bu sefer tamam. Artık memlekette çok şey değişecek, bizimle beraber bu heyecanı paylaşsınlar. Bizimle beraber sandıklara sahip çıksınlar. Biz gerçekten hiç olmadığımız kadar umutluyuz. Türkiye’de çok şeyi değiştireceğiz.

Editör: TE Bilisim