CHP İl Genel Meclis Üyeleri Erhan Beykoz, Eyüp Beşli ve Erdal Tombak, yeniden ihalesi yapılarak çalışmalara başlanan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu. Erhan Beykoz, kapalı yüzme havuzuna ‘Atatürk’ isminin verilmesi için AK Partili siyasilere çağrıda bulunarak, “İnşaatın yeniden hayata geçirilmesi için CHP grubu olarak çok ciddi uğraş verdik. Milletvekili arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Olimpik yüzme havuzuna ‘Atatürk’ adı verilirse, Sayın Doğanay’ın Atatürk’e olan sevgi ve saygısına daha fazla inanacağız” dedi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

 2015’te yapımına başlanan ve 2017 yılında bitmesi beklenen ancak ihalesi iptal edilerek atıl durumda kalan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, geçtiğimiz aylarda Bolu kamuoyunda gündeme gelmişti.

Özellikle İl Genel Meclisi’nde CHP Grubu ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, atıl durumda olan Olimpik Yüzme Havuzu inşaatına devam edilmesi konusundaki açıklamalarının ardından AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün uğraşları sonucu projenin yeniden ihalesi yapılarak çalışmalara başlandı.

Projeye devam edilmesi konusunu sıkça gündeme getiren CHP İl Genel Meclisi üyeleri  Erhan Beykoz, Eyüp Beşli ve Erdal Tombak; Karaçayır’da bulunan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatını ziyaret ederek, burada incelemelerde bulundular.

“MİLLETVEKİLLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

İnşaat alanında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Erhan Beykoz, projeyle ilgili ciddi uğraşlar verdiklerini belirterek, AK Parti milletvekillerine teşekkür etti; “Bolu’nun en çok ihtiyacı olan tesislerden birinin inşaatı için yeniden çalışma başlaması bizleri ciddi anlamda mutlu etti. Daha evvel  %44’ü tamamlanan, daha sonra ihalenin iptali ile çürümeye terk edilen kapalı yüzme havuzu inşaatının tekrar hayata geçirilmesi ile ilgili İl Genel Meclisi’nde CHP grubu olarak ben ve arkadaşlarım, çok ciddi uğraş verdik. Buranın yeniden hayata geçirilmesini sağlayan milletvekili arkadaşlarımız Fehmi Küpçü ile birlikte, özellikle sıkça eleştirdiğimiz Arzu Aydın’a da buradan teşekkür ederiz. Yeniden ihaleye çıktı ve sonucunda çalışmalar başladı.”

“500 GÜN SONRA TESLİMAT GARANTİSİ VERİLDİ”

Beykoz, ihaleyi alan firma tarafından proje için 500 gün sonra teslimat garantisi verildiğini ifade ederek, “İnşaatta herhangi bir işlem olmadığı için burada birçok şey çürümeye terk edilmişti. Tuğlaların erimeye, demirlerin oksitlenip bükülmeye başladığı görülüyor. Ancak şimdi yeni bir işletme buranın ihalesini alarak, 500 gün sonra da teslimatını garanti ederek çalışmalara başladı” diye konuştu.

“NASIL ELEŞTİRİYORSAK, YAPILAN İŞLERE TEŞEKKÜR ETMESİNİ DE BİLMELİYİZ”

Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesinin yeniden hayata geçirilmesi konusunda emeği geçenlere teşekkür eden Erhan Beykoz, “Bu eser Bolu’nun eseridir. Tamamlandığı zaman Bolu’nun çocuklarının kullanabileceği bir eser haline gelecektir. Bu bağlamda, emeği geçen herkese ve konuyu gündemden düşürmeyen CHP İl Genel Meclisi üyelerine çok teşekkür ediyorum. Çorbada bir tuzumuz olsun istiyoruz. Nasıl eleştiriyorsak, yapılan işlere teşekkür etmesini de bilmeliyiz” şeklinde konuştu.

 “AK PARTİ KANADINA ‘ATATÜRK’ SEVGİLERİNİ GÖSTERMEK ADINA BİR FIRSAT DOĞDU”

Kapalı yüzme havuzuna ‘Atatürk’ isminin verilmesini öneren Beykoz, AK Partili siyasilere Atatürk sevgilerini göstermek adına fırsat oluştuğunu ifade ederek, “Son günlerde Cumhuriyet Halk Partisi gündeminde yer alan ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın da Atatürk’e sahip çıkması bizi mutlu etti. Kendisini kutluyorum. Bu sahiplenmenin uzantısı olarak, şuanda içinde bulunduğumuz ve 500 gün sonra açılışını yapacağımız kapalı yüzme havuzuna Atatürk adı verilirse, Sayın Doğanay’ın Atatürk’e olan sevgi ve saygısına daha fazla inanacağız. Söylem değil, eylem zamanı olduğunu söyleyerek, AK Parti kanadına sevgilerini göstermek adına bir fırsat doğdu” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim