CHP Bolu İl Gençlik Kolları tarafından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83.yıl dönümü nedeniyle Anıtpark’ta Atatürk Anıtı’nda meşaleli saygı nöbeti gerçekleştirdi.

HABER: Burhan Yeşiltaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Örgütü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 83. yılında sevgi, saygı ve özlemle andı. CHP’li gençler 09 Kasım akşam saat 21.00-09.05’e arasında Atatürk Anıtı’nda saygı nöbeti tuttu.

Saygı nöbetine, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rasim Özdemir, CHP İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Erhan Beykoz, CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Cevat Çatladı, CHP Merkez İlçe Eski Başkanı Çetin Uç, CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Özkan ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Karagöz, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Utku Oğuzhan Akmeriç ve il yönetiminden gençler katıldı.

Programda konuşan CHP Bolu Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Özkan,  “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, önderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 83. yılında saygı, sevgi, rahmet ve giderek artan özlemle anıyoruz.  10 Kasım sadece Atamızı andığımız bir gün değil, onun ilke ve inkilaplarını, eserlerini andığımız günüdür. Yolumuzu aydınlatan mirası Cumhuriyet, bize geleceğe attığımız her adımda güç vermektedir.  Diğer mirası olan Cumhuriyet Halk Partisi ise bizim yolumuz, altı oklu bayrağı gururumuzdur. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak her daim Ata'mızın izinde, aydınlığa yürüyeceğimize söz veriyoruz. Atamızın aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde CHP’ li gençler olarak her yıl olduğu gibi atamıza saygı nöbetinde tüm arkadaşlarımız ile bir aradayız. Sabah saat 09.05’e kadar nöbetteyiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim