Bolu’dan katıldığı MasterChef Türkiye yarışmasıyla tanınan Eray Aksungur, restoranların kapalı olmasından dolayı çalıştığını söylediği Erva Çiçek Evi’nde, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş

Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü’nü bitirdikten sonra aşçılık yapan ve geçmiş dönemde Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında boy gösteren 23 yaşındaki Bolulu Eray Aksungur, pandemi dolayısıyla restoranların kapalı olduğunu belirterek, “Restoranlar kapalı olduğu için, pek bir iş potansiyelimiz yok” dedi.

Erva Çiçek Evi İşletmecisi İlker Aytar’ın yanında çalıştığını söyleyen Aksungur, Anneler Günü dolayısıyla da tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

“İş Potansiyelimiz Yok”

İlker Aytar’a yardımcı olduğunu ifade eden Eray Aksungur, “Erva Çiçek Evi’nde İlker Ağabeyin dükkânında onunla birlikte çalışıyorum pandemi dolayısıyla.  Şuan da restoranlar kapalı olduğu için, pek bir iş potansiyelimiz yok. Bende burada ona yardımcı oluyorum” ifadelerini kullandı.

“Herkesin Anneler Günü Kutlu Olsun”

Ayrıca tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Aksungur, kendi annesine, teyzesine ve anneannesine de çiçek aldığını dile getirerek “Tabi ki bende anneme, teyzeme ve anneanneme hepsine çiçek götüreceğim buradan. Anneler gününde değerli hemşehirlerimizi Erva Çiçek Evi’ne bekliyoruz. Buradan alacağınız her çiçeği evlerinize kargoluyoruz ya da kendi elimizle götürüyoruz. Çiçeklerimiz yeni geldi, hepsi taze, hepsi çok güzel çiçeklerimizin. Erva Çiçek Evi’nde görüşmek üzere. Herkesin Anneler Günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim