Ziyarette Özkalem ve Aydın’ı, Köroğlu Gazetesi İmtiyaz sahibi Ahmet Gülen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Burhan Yeşiltaş ağırladı.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş

“SOSYAL SORUMLULUK FAALİYETLERİNDE HEP YER ALDIK”

7 yıldır Ülkü Ocakları Başkan Yardımcılığı yaptığını ve başkanlığa yatkın olduğunu dile getiren Özkalem, pandemi öncesi gerçekleştirmiş oldukları faaliyetlere değinerek, “Yılların il yöneticisiyim. Yaklaşık 7 yıldan beri Ülkü Ocakları Başkan Yardımcılığı yapıyorum. Yabancı değilim pek bu işlere. Göreve geldik, atandık. Zaten yönetimimiz hazır bir yönetimdi, tekrar hemen akabinde çalışmalarımıza başladık. İlk önce hayırlı olsun ziyaretlerimizi kabul ettik, akabinde Genel Başkanımıza ziyarette bulunduk, kendisinden emir ve talimatlar aldık. Daha sonrasında protokol ziyaretleri, bürokrasi ziyaretleri, onları gerçekleştirdik. Sizlere gazetecilerimize uğradık. Onlarla bir sohbet imkanı bulduk. Pandemi süreci tabi ki biz alışık değiliz. Bizler Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı dolu dolu sosyal faaliyetler olsun, sosyal sorumluluklar olsun her alanda Eğitim ve Kültür Vakfı olduğumuz için her alanda bugün yer aldık. Konserler, tiyatrolar, yardım kampanyaları… Ancak pandemi dönemi herkesi etkilediği gibi bizleri de etkiledi. Bu dönemde daha çok dijital ortamdan gençlerimize, arkadaşlarımıza, teşkilatlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Genel merkezimizin yayınlamış olduğu güzel etkinlikler var.  Bir an önce pandeminin bitip yine eski günlerdeki gibi dolu dolu güzel geçmesini bekliyoruz. Bir ramazanı atlattık, ramazan ayında her zaman yaptığımız gibi yardıma muhtaç ailelerimizi tespit ettik. Onlara yardımları ulaştırdık. Kimin ne kadar yarasını sarabilirsek bizim için o kar dedik” ifadelerini kullandı.

“SOSYAL SORUMLULUK FAALİYETLERİMİZ DE YER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Üniversitelerin açılmasını da istediklerini belirten Özkalem, sosyal faaliyetlerde yer almayı özlediklerini dile getirerek, “Şimdi üniversitelerin açılması gibi bir durum var. Açılırsa biz tekrar her alanda yine genç kardeşlerimizin, öğrencilerimizin, teşkilatlarımızın yanındayız.  Eski günlere dönüp yine sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz de yer almayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Köroğlu Gazetesi İmtiyaz sahibi Ahmet Gülen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Burhan Yeşiltaş, TV ve gazete çalışanları başkan ile birlikte sohbet ettiler.

Editör: TE Bilisim