Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Çimender, Boluspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Mehmet Zahit Çınar ile ilgili açıklamalarda bulundu.  25 yaşındaki oyuncunun özellikle Samsunspor tarafından istendiği yönündeki haberlerin ardından; “Zahit, Boluspor’un sözleşmeli futbolcusu devam edeceğiz” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Samsunspor’un ilgisi yok”

Çimender, Zahit’in yeni sezonda takımda düşünülen oyuncuların arasında yer aldığının altını çizerek; “Şuan iç transferde devam eden, sözleşmesi tamamlanan arkadaşlarla görüşmelere devam ediyoruz. Eray’la imzaladık. Sitemizden de ilan edeceğiz. Mehmet Zahit’in 1 yıllık sözleşmesi var. Boluspor’un sözleşmeli futbolcusu devam edeceğiz onunla. Aynı zamanda sosyal medyada bahsi geçen Samsunspor olayı, Samsun’un da Zahit’e karşı şuan için bir ilgisi yok. Bize Zahit için gelen bir teklifte yok. Zahit dediğim gibi sözleşmeli futbolcumuz olup gelecek sene kadromuzda hocamızın da düşündüğü bir futbolcumuzdur” dedi.

“Fethi ile görüşmelerimiz devam ediyor”

Boluspor’un bir diğer önemli oyuncularından Fethi Özer ile ilgili de açıklamalarda bulunan Mahmut Çimender; “Fethi ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Menajeri ile görüşüyoruz. Tabi o bölgede bizim yediye yakın alternatifimiz var. Onlarla da görüşmeye devam ediyoruz. Boluspor için en sağlıklısı, en iyi seçimi yapmak için sabırla bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim