Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Cimnastik Federasyonu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünde gerçekleşen imza törenine, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'in yanı sıra Başkan Vekili İsmail Göktekin ve Yönetim Kurulu üyelerinden Tarık Karkınçam da katıldı.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen tarafından İmzalanan protokole göre, gençlik merkezleri ve gençlik kamplarında gençlere cimnastik sporunun tanıtılması, sevdirilmesi ve benimsetilmesi, böylelikle gençlerin zihin ve beden koordinasyon gelişiminin desteklenmesi amaçlanırken, bu kapsamda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce belirlenecek personel ve gönüllülere, cimnastik antrenörlük ve eğitim kursları verilmesi hususlarında iş birliği yapılması kararlaştırıldı.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, imzalanan protokol için “Son yıllarda artan başarılarımıza yenilerini eklemek için arkamızda Bakanlığımızın desteğini hissetmemiz çok önemli. Yetenekli sporcu ve antrenörlerin tespitinde ve gelişimlerinde bize yardımcı olacak bu koordineli çalışmaya sundukları değerli katkılarından ötürü Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilisim