23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İzzet Baysal Devlet Hastaesindeki sağlık çalışanları, yerlerini çocuklarına bıraktı.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü İzzet Baysal Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında koltuklarını çocuklarına bıraktı.

Kendileri için özel hazırlanan iş kıyafetlerini giyen çocuklar ameliyathaneden, ambulansa kadar anne ve babalarının yaptıkları meslekleri canlandırdı.

Çocukların meslekleri canlandırdığı o anlar ise hazırlanan  bir video ile ölümsüzleştirildi. Tek tek kamera karşısına geçen çocuklar, “Artık tüm acil durumlarda tek numarayla bizi aramanız yeterli. 112 Acil Durum Merkezi” , “Randevu almak isteyen hastalarımız 182’yi arayabilirler ya da MHRS’den randevu alabilirler. Sağlıklı günler dileriz.” , “Sağlık çalışanlarımıza, özveri ile çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, tüm arkadaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” gibi mesajlar vererek vatandaşları bilgilendirmeyi ihmal etmedi.

Editör: TE Bilisim