Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bolu genelinde bulunan yeraltı ve yer üstü çöp konteynerlerinin temizliği düzenli olarak yapılıyor.

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün özel aracı ile belirlenen gün ve saatlerde, Bolu’nun çeşitli yerlerinde bulunan yeraltı ve yer üstü çöp konteynerlerinin içleri yıkanarak temizliği yapılıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor; “Belediyemizin yaptırmış olduğu 3 m³ (3.000 litre) hacimli Yeraltı ve Yerüstü Atık Konteyner Sistemleri, birçok konteynerin yerini alarak tek bir konteyner sayesinde görüntü ve çevre kirliliği de yaşanmamaktadır. Şehir ve yerleşim bölgelerinin görüntüsüne uygun formlarda, her tür kullanıcının kolayca kullanabileceği tipte dayanıklı olup, çevre sakinlerinin yaşam kalitelerini artırmaktadır.

Ayrıca özel araç ile tek bir kişi tarafından yeraltı ve yerüstü konteynerlerinin içleri de yıkanmaktadır. Yeni sistem yeraltı ve yerüstü konteynerleri ve konteyner yıkama çalışmalarımız ile atık toplama sistemimiz hijyenik ve estetik görünümlü hale getirilmiştir.”

Editör: TE Bilisim