22 ve 23. Dönem Ak Parti Bolu Milletvekili Coşkunyürek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek’in oğlu Cihad Coşkunyürek hayatını Ayşenur Boyan ile birleştirdi.

Haber: Aslı Akış

ATO Congresium’da yapılan nikah merasimine Bolu’dan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, İl genel meclis üyeleri Salih Şener, Yusuf Mintaş, Taşkesti Belde Başkanı İsmail Çakıroğlu, Yönetim kurulu üyesi Efrayim Özdemir ve Teşkilat mensupları iel çok sayıda seçkin davetli katıldı.

22 ve 23’üncü dönem Ak Parti Bolu Milletvekili, 25 ve 26’ncı dönem ise, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevlerinde bulunan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Başdanışmanı Yüksel -Ayşe Coşkunyürek’in oğlu Cihad Coşkunyürek, Nermin - Adil Boyan’ın kızları Ayşenur Boyan ile ATO Congresium’da düzenlenen nikah merasimiyle dünya evine girdi.

Gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlenen misafirler, çiftin mutluluklarına ortak oldu.

Bizde Köroğlu haber ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

Editör: TE Bilisim