BAİBÜ Kariyer Planlama Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi, “Covid-19’lu Günlerde Kariyer Etkinlikleri 2020” kapsamında bir dizi söyleşi düzenledi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kariyer Planlama Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen kariyer etkinlikleri Covid-19 virüsü nedeniyle video konferans olarak düzenlendi.

27 Mayıs saat 20.00’de BAİBÜ Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürü Prof. Dr. Arzu İlçe “Başarılı Bir Kariyer Yolculuğu” hakkında bilgiler verdi. Batı Karadeniz kariyer fuar çalışmaları hakkında bilgi veren İlçe, 200 den fazla firmanın yer alacağı fuar için çalıştıklarını belirtti ve fuarın 2021 yılına ertelendiğini bildirdi.

Aynı gün saat 20:30’da ise Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım “Mindfulness” hakkında bilgiler verdi. Yapılan video konferanslar Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Youtube sayfasından canlı yayınladı.

Kariyer etkinlikleri kapsamında son olarak yayınlanacak olan video konferans ise 3 Haziran saat 20:00’de Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hamit Coşkun’un “Etkin çalışma ve Öğrenme: Mutlu Bir Yaşamın Anahtarlarına Ulaşma” söyleşileri canlı yayınla sunulacak.

 

Editör: TE Bilisim