AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Bolu İl Başkanlığı için belirlenen adaylarla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşme gerçekleştirecek.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkan adayını belirlemek üzere yapılan değerlendirmelerde son aşamaya yaklaşıldı.  Mevcut İl Başkanı Nurettin Doğanay ve beraberinde 4 isim İstanbul’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek.

24 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan Bolu İl Kongresi'ne günler kala tek aday ile yapılacak kongrede Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kimi il başkan adayı göstereceği kentte en çok merak edilen konuların başında geliyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklamasında 14 aday ile görüşme gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle belirlenecek tek adayın kararı için Burak Balaban, Abdullah Uzun, Suat Güner ve Cüneyt Koparan İstanbul’a çağırıldı.

Bolu AK Parti il binasında yapılan Temayül yoklaması sonrasında çıkan isimler önceki günlerde kamuoyu ile paylaşılmıştı. Dün açıklanan kongre tarihinin netleşmesinin ardından şimdi gözler AK Parti Bolu İl Kongresi öncesi kimin aday olacağına çevrildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylarla görüşmesinin ardından son olarak AK Parti Bolu eski İl Başkanı Nurettin Doğanay ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim