Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdir ve tensipleriyle Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevi son eren Fatih Metin; “Çıktığımız bu kutlu yolda 20 yıldır her kademede verdiği görevler ile ülkeme ve milletimize hizmet etme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum.” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda görev değişimi yaşandı. Fatih Metin’in de aralarından olduğu 4 bakan yardımcısı görevden alındı. 3 yıldır tarım ve orman bakan yardımcılığı görevini sürdüren Metin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şükranlarını sundu.

METİN, CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Metin, 20 yıldır AK Parti’nin pek çok kademesinde görev alarak hizmet etme fırsatı bulduğunu belirterek; “AK Partimizin kuruluşu ile başlayan mücadelemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle; AK Parti Bolu İl Başkanlığı, AK Parti 23. Dönem Milletvekilliği, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığı, Ekonomi Bakan Yardımcılığı, Ticaret Bakan Yardımcılığı olarak devam etti. Son olarak 3 yıldır Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olarak ifa ettiğim görevim bugün itibariyle son buldu. Çıktığımız bu kutlu yolda 20 yıldır her kademede verdiği görevler ile ülkeme ve milletimize hizmet etme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

“VAHİT KİRİŞÇİ VE YENİ ATANAN BAKAN YARDIMCILARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Görevi boyunca bakanlık yapan Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ve ekibine de başarılar dileyen Metin;  “Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevim boyunca birlikte çalışmış olduğum Sayın Bekir Pakdemirli Bakanımıza, Bakan Yardımcısı arkadaşlarıma, çok kıymetli mesai arkadaşlarım Tarım ve Orman Bakanlığı mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi ve yeni atanan bakan yardımcılarımıza başarılar diliyorum.” paylaşımında bulundu.

“ALLAH MEMLEKETİMİZİN VE AZİZ MİLLETİMİZİN YOLUNU HER DAİM AÇIK EYLESİN”

Fatih Metin, güçlü ve büyük Türkiye yolunda azim ve kararlılıklar yürümeye devam edeceklerini vurgulayarak;  “Ülkeme ve milletimize hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Güçlü ve Büyük Türkiye yolunda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Allah memleketimizin ve aziz milletimizin yolunu her daim açık eylesin” dedi.

Editör: TE Bilisim