AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Teşkilat Akademisi Kars Eğitim Programı’na katıldı. Programda 2023 Siyasi Vizyon konulu konferansının yanı sıra, reformcu ak belediyecilik, etkili iletişim, teşkilatın el kitabı ve ak değerler gibi seminerler düzenlendi.

Haber: Aslı Akış

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, “Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” teması ile düzenlenen "Teşkilat Akademisi"nin, eğitimleri Kars’ta da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Elâzığ’da gerçekleşen programa katılan AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay’ın ikinci durağı Kars oldu.

“DERSİMİZ TEŞKİLAT”

“Teşkilat Akademisi” eğitimlerinde toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak sözlerine başlayan Doğanay; “Ciddi anlamda emek verilerek hazırlanan bir program var. Bizim dersimiz teşkilat. Teşkilatçılık anlamında neler olmalı, neler yapılmalı. Önümüzdeki vizyonumuz nedir bunları sizlere anlatmaya çalışacağım. Bizler ülke siyasetinin bugünü ve yarınında ülke ve millet menfaatleri çerçevesinde verimli olma gayreti içerisinde olan insanlar ve teşkilatlarız. Milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda bizlerin hızına hız katan, bizlerin çalışma şevkini artıran yani bugün ehemmiyeti ve burada bulunmamıza vesile olan Davos’ta ‘one minute’ diyebilen, birleşmiş milletler salonunun içinde dünyanın gözlerinin içine baka baka ‘Dünya Beşten Büyüktür’ diyebilen, mazlumların umudu olan, kimsesizlerin kimi olan, nerede bir mazlum varsa onun umudu ve kaynağı olan; Suriye, Libya, Kuzey Irak, Azerbaycan’da operasyon yapabilen ve aynı zamanda kendi gemilerimiz ile birlikte Karadeniz ve Akdeniz’de düşmana vururcasına sondaj vurup petrol ve doğal gazını çıkartabilen, vesayete dur diyebilen bir dünya liderinin ak partinin genel başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dava ve yol arkadaşlarıyız bunu bilmemiz lazım teşkilatlar olarak. Bu açıdan bakıp yolculuğumuzu devam ettirirsek faydalı olur. Önümüzde 2023 seçimleri var. 2023 seçimlerini almayacak isek bundan sonraki 20 yılı neden yürüdük diye sorarlar adama. Biz bundan önceki 19 yılı 2023 seçimlerini almak için yürüdük. Sayın cumhurbaşkanımızı tekrarında seçmek için yürüdük.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim