AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda 7. Olağan Kongre süreci kapsamındaki Merkez İlçe delege seçimleri başladı.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Merkez İlçe delege seçimine, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, AK Parti belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Genel Merkezinin açıkladığı AK Parti 7. Olağan Kongre seçim takvimi gereği 7 Ekim 2019 tarihinde çalışmalarına başlayan AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığında süreç, İlçe Delege seçimleri ile devam ediyor. Delege seçimleri; 7-8-9 Aralık 2019 günlerinde AK Parti Bolu İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştiriliyor.

Delege seçimleri ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak; tam anlamıyla bir demokrasi şöleni yaşandığını, birlik ve beraberlik içerisinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, sürecin hayırlar getirmesini diledi.

Konak; “Sözlerimin hemen başında; bu güne kadar Ak Parti Çatısı altında görev yapmış, bu bayrağı taşımış, omuz vermiş, mücadele göstermiş, sıkıntıları göğüslemiş, kuruluşunda ve kuruluşundan bu güne kadar görev yapmış, sandıklarda, Mahalle ve köylerimizde, teşkilatımızın her kademesinde görev almış, tüm kardeşlerimize, ahilerimize, hanımefendilere, beyefendilere teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bu Bayrağı taşıyıp ta, şu an aramızda olmayan ve ebediyete irtihal eden büyüklerimize de Allah'tan Rahmet diliyor ve onları manevi şahsiyetlerinde yad ediyorum.

“TÜM ÜYELERİMİZİ OYLARINI KULLANMALARI İÇİN DAVET EDİYORUM”

Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda, AK Parti 7. Olağan Kongre seçim takvimi gereği, Merkez İlçe Başkanlığı olarak, 7 Ekim 2019 tarihinde çalışmalarımıza başladık ve bu gün itibari ile de delege seçimlerimize hayırlısı ile başlıyoruz. Merkez ilçemizde delege seçimlerimiz, 44 mahalle ve 112 köy olmak üzere, 7-8-9 Aralık 2019 yani (Cumartesi - Pazar ve Pazartesi günleri)10.00 ila 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Ben buradan basın mensubu arkadaşlarımız aracılığı ile tüm üyelerimizi oylarını kullanmaları için, Ak Parti İl Binası Konferans Salonuna davet ediyorum.

“DELEGE SEÇİMLERİ ŞÖLEN HAVASINDA GEÇMEKTEDİR”

Kongre süreçlerinin aşamalarından olan delege seçimleri, bundan önce olduğu gibi, bugün de Şölen havasında geçmektedir. Bu süreçler bizim açımızdan birlik, beraberlik, yenilenme, tazelenme, gücümüze güç katma, tahkim etme, nöbet değişimi anlamı taşımaktadır. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, 2023 hedeflerimize, daha dinamik ve daha güçlü ilerlemek için, delege seçimleri ile başlayan bu süreç, İlçeler, İl ve Büyük Kongre seçimleri ile hayırlısı ile neticelenecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; İl Başkanınım şahsında, tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Yeni görev alacak delegelerimizi gönülden kutluyor, şimdiden tebrik ediyorum. Ak Parti 7. Olağan Kongresi Delege Seçimlerimizin ve kongre sürecimizin, teşkilatlarımız, partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Kazım Konak’ın konuşmasının ardından delege seçimine geçildi. Sabah saatlerinde başlayan oy kullanmaya partililer yoğun ilgi gösterdi. Delege seçiminde, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu merkez ve ilçe teşkilat başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları kayıtlı oldukları mahallenin delegelerini seçmek için parti binasında kurulan sandığa giderek oylarını kullandılar.

Editör: TE Bilisim