Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Demokrasi Meydanı ve İzzet Baysal Caddesi’nde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özcan, “Geçtiğimiz yıllarda ana cadde üzerinde çok ciddi harcamalar yapıldı. Biz, ince eleyip sık dokuyoruz. Valilik önüne kadar çok farklı bir düzenleme yapacağız. Bunu son kez yapacağız, çok çok uzun yıllar orası için yeni bir yatırıma ihtiyaç kalmayacak” dedi.

Haber: Ömer Çetinaslan

 Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Demokrasi Meydanı(Belediye Meydanı) ve İzzet Baysal Caddesi için yapılacak olan çalışmalar hakkında konuştu. Özcan, Belediyenin yanındaki inşaatın bittiği söyleyerek, inşaatın yanına bir de ‘iş merkezi’ yapılacağını belirtti.

“CADDEDE ÇOK FARKLI BİR DÜZENLEME YAPACAĞIZ”

Geçtiğimiz yıllarda İzzet Baysal Caddesi için çok fazla gereksiz harcama yapıldığını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Özcan, İzzet Baysal Caddesi’nde çok farklı bir düzenleme yaparak, uzun yıllar yatırım yapılmaya ihtiyacı olmayacağını ifade etti.

“ANA CADDE ÇOK DAHA GÜZELLEŞECEK”

Özcan konuşmasına şöyle devam etti: Bize önerilen projeler var. Geçtiğimiz yıllarda ana cadde üzerinde çok ciddi harcamalar yapıldı. Biz, ince eleyip sık dokuyoruz. Belediye’nin yanındaki inşaatı bitirdik ama onun yanında başlangıç aşamasında kalmış bir iş merkezi projesi var. Onun ihalesini de gerçekleştireceğiz. Bunu yaparken bir taraftan Demokrasi Meydanı ve ana caddede, Valilik önüne kadar çok farklı bir düzenleme yapacağız. Bunu son kez yapacağız, çok çok uzun yıllar orası için yeni bir yatırıma ihtiyaç kalmayacak. En fazla insan sirkülasyonunun olduğu bölge orası. Çok daha güzelleştiğini göreceksiniz. Dediğim gibi; ana cadde üzerinde bir tadilat çalışması yapmadık, iki iki para harcamamak için. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren orayı etap etap düzgün bir hale getireceğiz.

Editör: TE Bilisim