Boluspor U19 takımı deplasmanda Adanaspor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar ikinci deplasman galibiyetini 2-1’lik skorla aldı.

Akademi liginde Boluspor U19 takımı Adana deplasmanından galibiyetle dönüyor. Çok zorlu bir karşılaşma oynayan kırmızı beyazlılar maçın başında öne geçmeyi başardı. Boluspor U19 takımı karşılaşmanın 21. dakikasında Mehmet Can ile öne geçti.

Bu golün ardından ev sahibi takımı Adanaspor beraberlik golü için Boluspor kalesinde yüklendi. Maçın ilk devresinde Adanaspor, Boluspor kalesinde 1 gol buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda her iki takımda galibiyet için mücadelesini ortaya koyarken karşılıklı pozisyonlara gol aradılar. Maçın başından son ana kadar konsantresini bozmayan Boluspor U19 takımı mücadelenin 85.dakikasında. Erdem Can Polat ile 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın geride kalan bölümlerinde skoru koruyan kırmızı beyazlılar, hanesine 3 puan yazdırırken Boluspor U19 takımı ikinci galibiyetini deplasmanda Adanaspor’a karşı almış oldu.

Editör: TE Bilisim