Bolu’nun eğlence, buluşma ve yaşam merkezi Esas 14 Burda AVM, 17 Mart Cumartesi saat 17.00’da gerçekleşecek söyleşi sonrasında birbirinden keyifli atölyelerle Derya Baykal’ı ağırlayacak. Derya Baykal, ziyaretçiler ile birlikte yapacağı lavanta kesesi, telefon kılıfı yapımı gibi renkli çalışmalarla, Boluluları keyifli bir güne davet ediyor…

Açıldığı 2015 yılından bugüne Bolu’yu eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren Esas 14 Burda AVM, Boluluları Derya Baykal ile buluşturmaya hazırlanıyor. 17 Mart Cumartesi günü saat 17.00’da gerçekleştirilecek etkinlikte ziyaretçiler ile buluşacak olan Derya Baykal, evde yapılabilecek farklı el işi etkinliklerini de paylaşacak.

Söyleşi sonrasında Derya Baykal ile birlikte yapılacak atölye çalışmasının ardından Esas 14 Burda AVM ziyaretçilerinden şanslı 5 kişiye Derya Baykal imzalı kutular hediye edilecek.

Etkinlikte ayrıca, Bolu’nun dinamiğini tutan 90 kişilik üyesi ile Esas 14 Burda AVM Kadınlar Kulübü, hazırladıkları ‘geri dönüşüm’ konulu çalışmalarını da sergileyecek.

Esas 14 Burda AVM’nin ziyaretçilerine Derya Baykal ile keyif ve eğlence dolu bir gün yaşatacağı etkinlikte, Türk hanımlarının gözdesi Nako yünleri ücretsiz dağıtılacak.

Editör: TE Bilisim