Demokrasi ve Atılım Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Yönetim Kurulu Üyeleri gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Yetkin, kongre sürecine İlişkin değerlendirmelerde bulundu. Ülke gündeminden ve parti olarak i çalışmalarından bahsedildi.

Haber: Selda Selin Say

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bolu İl Teşkilatı, Demokrasi ve Atılım Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin başkanlığında ilk kez basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Yetkin, ülke ve Bolu gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.

“BOLU HALKINA KUCAKLAYACAK BİR TEŞKİLAT İLE KARŞINIZDAYIZ”

Kahvaltıdan sonra katılımdan dolayı kısa bir teşekkür konuşması yapan Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, teşkilat olarak vatandaşın isteklerini yerine getireceklerini dile getirerek; “9 Mart 2020 tarihinde Genel Bakanımız Sayın Ali Babacan’ın önderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi Deva Partisi Bolu İl Başkanı olarak ilk defa sizinle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yönetim kurulumuzla birlikte, kısa sürede bütün teşkilatımızı bir bir dolaşarak en kısa süre içinde bütün Bolu halkına kucaklayacak bir teşkilat ile karşınızdayız” şeklinde konuştu.

“ZOR GÜNLER GEÇİRDİĞİMİZ AŞİKÂR”

Yetkin, zor günlerde geçildiğine dikkat çekerek; “Ülkemizin yaşadığı durum çok açık ortadır. Sorunları tekrar tekrar yinelemeye ihtiyaç duymuyorum. Zor günler geçirdiğimiz hepimiz aşikâr olarak bildiği bir gerçektir. Bu sıkıntılı ortamda bütün vatandaşlarımızın tek bir isteği var. Bu sıkıntıların çözümü için bir devaya ihtiyacı vardı. İşte biz bu noktada bu göreve hazır olduğumuzu belirttik, irademizi koyduk. Bugünde ilk defa sizlerle birlikte beraberiz” ifadelerini kullandı.

“EYLEM PLANLARINI BROŞÜRLERLE HALKIMIZA ULAŞTIRACAĞIZ”

İktidara geldiklerinde ülke sorunlarını çözmek için eylem planlarını broşürler halinde vatandaşa ulaştıracaklarını öner süren Demokrasi ve Atlım Partisi Nadir Gürkan Yetkin; “Şuan bütün sorunlara bütün kolonlara hâkim olan biri olarak her türlü çözüm için elimizde genel merkezimiz tarafından hazırlanmış olan her konuda eylem planlarımız var. Kısaca iktidara geldiğimiz günden süreler koyarak 90 gün, 360 gün tarihlerde ülke sorunları için neler yapabileceğimizi bu eylem planları ile çok açık ve net herkesin elinde olabilecek broşürlerle halkımıza ulaştırmaya çalışacağız” diye konuştu.

DEVA PARTİSİ BOLU İL YÖNETİMİ:

Burhan Semih Hendekçigil, Bergen Yılmaz, Mahmut Gökçeoğlu,  Abdullah Emre Sarımsakçı, Sinan Altınay, Murat Güven,  Emine Davarcıoğlu, Ahmet Çelik, Özgür Can, Barış Şahin, Fatih Karabaş, Serdar İleri, Ufkay Kadir Erker, Sertaç Günay, Gülşah Aşçıoğlu, Ömer Taha Tarhan, Mustafa Soykan, İsmail Tan Günal, Murat Timur, Gizem Doğan, Aydın Bilgi, Suna Coşkun.

Editör: TE Bilisim