Diadora Türkiye Distribütörü, Metsspor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Bolu’ya geldi. Carus, Didadora Bolu Bayisi ve Abantspor sahibi Ümit Yıldırım ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut ve Boluspor Kulübünü ziyaret etti. Carus, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a isminin yazılı olduğu 14 numaralı Boluspor forması hediye etti.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Carus’un sahibi olduğu firma 2004 yılında Samsun’da kuruldu. Firmada günümüz itibariyle 175’in üstünde çalışanı ile faaliyette bulunuyor. Diadora markasının lisanslı takım sporları Türkiye distribütörü olup birçok markanın ana bayisi ve dağıtıcısı konumundadır. İtalyan ünlü spor markası Diadora Türkiye Distribütörü olan iş insanı Fazlıhan Carus yaptıkları ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulundu.

“Taraftarların istedikleri tasarımları ürettik”

Carus bu sezon Bolusporlu taraftarların seçmiş olduğu tasarımları ürettiklerini belirterek; “Öncelikle Bolu’ya ve Boluspor’a ve Bolu Belediyesporlu taraftarlara teşekkür ediyoruz. Onlarla beraber istedikleri tasarımları bu sene ürettik. O formaları giydiler” dedi.

“Bu ivmemizi devam ettireceğiz”

TFF 1.ligde 3 takımın ürünlerini Diadora olarak ürettiklerini aktaran Metsspor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus; “Bu sene TFF 1.ligde Adana Demirspor, Giresunspor ve Boluspor’un malzeme tedarikini gerçekleştirdik. Alt liglerde de birçok takım var. Voleybol Sultanlar Ligi ve Efeler Liginde de birçok takımın tedarikini yapıyoruz. Bu ivmemizi de devam ettireceğiz” dedi.

“Süper ligde yer alan bir firma olacağız”

Birçok ürün tedariki gerçekleştirdiklerini ve süper ligde faaliyet gösteren bir firma olacaklarının altını çizen Carus; “Türkiye’de birçok branşın tercih ettiği bir firma olduk. Sadece futbol değil voleybol, hentbol ve bütün branşlarda Samsun’da üretim yapan ve 175 kişiyle bu hizmeti veren bir firmayız. Büyüyerek devam ediyoruz. Önümüzdeki senelerde inşallah hem Bolu hem de diğer illerde de bu faaliyetlerimizi göstererek süper ligde de yer alan bir firma olacağız” şeklinde konuştu.

“Yeni sezon ürünlerimizi çıkarmaya başladık”

Yeni sezon ürünlerini üretmeye başladıklarının altını çizen Carus şunları dile getirdi: “Yeni sezonla ilgili çok ciddi çalışmalarımız var. Son zamanlarda dolar kurunun artmasıyla birlikte yurt dışından gelen ürünlerde ciddi bir fiyat artışı oldu. Önümüzdeki sene bu senenin 2 katı daha fazla iş yapacağımızı düşünerek hem ekibimiz hem de bizler ciddi bir hazırlık içindeyiz. Yeni sezon ürünlerimizi çıkarmaya başladık. İnşallah önümüzdeki senede çok daha fazla takıma hizmet edeceğimizi düşünüyoruz”

“Sultanlar liginin de Bolu’ya yakışacağını çok düşünüyorum”

Yaptığı ziyaretlerde Bolu’da spora olan bakış açısının giderek arttığını ve kendisini mutlu ettiğini aktaran Carus; “Bolu’da ciddi bir gelişimin spora ilginin olduğunu gördüm. Bu da beni çok mutlu etti. Belediye Başkanımız projelerini anlattı bizlere. Hem sporla ilgili hem de şehir ile ilgili. Belediyespor Başkanımızla da görüştük. Boluspor’u ziyaret ettik. Burada ciddi bir sporla ilgili bir hazırlık yapıldığını gördük. Sultanlar liginin de Bolu’ya yakışacağını çok düşünüyorum. Hem reklamı olması açısından hem de bayanların pozitif bir ayrımcılığı olması açısından. Gerçekten diğer illere göre ciddi bir yatırım olduğunu gördüm. Çokta mutlu etti bu beni” ifadelerini kullandı.

Carus son olarak Boluspor teknik direktörü Reha Erginer’inn giydiği ürünlerin Diadora markasının içinde bulunduğu tasarımlar olduğunu söyledi. Erginer’in kendine çok güzel yakıştırıp giydiğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim