AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın da yer aldığı AK Parti 1. Bölge Koordinatör ve İl Başkanlarının katıldığı iftar, İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın ev sahipliğinde Gazelle Otel'de gerçekleşti.

AK Parti'nin önemli isimlerinin katıldığı organizasyonun, yaklaşan kongreler öncesi olması dikkatlerden kaçmadı.  Özellikle İl Başkanlığı kongresi öncesi belirli kesimlerce İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın görevden alınacağı şeklinde Bolu kamuoyunda belirli çevrelerce yaratılmak istenilen algının yapıldığı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve partinin önemli isimlerinin katılması dikkat çekti.

İftar davetine; Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın yanı sıra Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, 1. Bölge Koordinatör Milletvekilleri olan Kocaeli eski Milletvekili ve Bolu koordinatörü Mehmet Ali Okur, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Eskişehir İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü, Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 22 ve 23. Dönem Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Kahraman ve AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel katıldı.

İftarın ardından ise Ataş ve beraberindekiler tarafından 1. Bölge İl Başkanları İstişare toplantısı yapıldı. Sohbet ortamında geçen gecede; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, İl Başkanlarına yaklaşan kongreler öncesinde teşkilatlar olarak yapmaları gerekenler hakkında uyarılarda bulundu.

Organizasyonun bir iftar yemeği buluşması ve aile içi toplantı olduğunu söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Birinci bölge il başkanları toplantısını gerçekleştiriyoruz. Toplamda 13 il başkanımız, 1’nci bölge dışında Zonguldak ve Samsun il başkanlarımız da iştirak ettiler. Burada bir toplantı ve aynı zamanda bir iftar vesilesiyle buradayız. Tabi toplantıyı önemli kılan konulardan bir tanesi de çok kıymetli teşkilat başkanımız sayın Mustafa Ataş beyefendinin olması, aynı zamanda teşkilat başkanı yardımcımız sayın Harun Karaca’nın olması ve ayrıca 3 bölge koordinatörümüzün de aynı anda burada olması. Bolu için özel bir gün. En azından teşkilatlarımız için çok özel bir gün olduğunu düşünüyoruz. Bu manada gelen tüm il başkanlarımıza, genel başkan yardımcılarımıza hassaten teşekkür etmek istediğimi ifade etmek istiyorum. Bolu’ya önem veriyorlar, Bolu’yu seviyorlar. Bolu insanlarıyla, yapısıyla, coğrafyasıyla, doğal güzellikleriyle çok özel bir şehir. Biz de bu güzellikleri bir Bolulu olarak, bölgedeki başkanlarımızı burada toplayarak ‘Bakın Bolu böyle bir şehir, Bolu’yu siz de tanıyın şeklinde bir nebze de tanıtım adına yapılmış bir durum olarak değerlendirebiliriz ama aile içi bir toplantıdır burada düzenlenen, bunu özellikle belirtmek istiyorum” dedi.   

Özel bir gündem maddesiyle toplanmadıklarını vurgulayan Marmara Bölge Koordinatörü Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, bayramdan sonra kongre süreçlerinin başlayacağını açıkladı.

Kongre takviminin başlayacağı bir sürece girildiğine dikkat çeken AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, teşkilatlar için startın verildiğini belirterek, ilk olarak belde kongrelerinin başlayacağını kaydetti.

 

Editör: TE Bilisim