Genel seçimler yaklaştıkça siyasi partilerdeki hareketlilik artıyor. Bu minvalde hareketin en yoğun olduğu siyasi partilerin başında AK Parti geliyor. AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay da Gerede’nin ardından Göynük’te temaslarda bulundu.

HABER: ASLI AKIŞ

Geçtiğimiz hafta baba ocağı Gerede’de muhtarlar, esnaf ve vatandaşlaralar ile bir araya gelen AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay bu kez İstanbul'un manevi fatihi Akşemseddin’in diyarı Göynük’te ziyaretler gerçekleştirdi.

Göynük’te ilk olarak partisinin Ak Parti Göynük İlçe Başkanlığında AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz ve Teşkilat Yönetimi ile bir araya gelen Doğanay, istişarelerde bulundu.

Daha sonra İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Özkan, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Özgür ve muhtarları da ziyaret eden Nurettin Doğanay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferhat Aksoy ve Ziraat Odası Başkanı İdris Armağan’la da görüştü. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde Doğanay gündeme dair görüş alışverişi yaptı.

Ziyaretlerini Göynüklü vatandaşlarla sohbet ederek programını tamamlayan Nurettin Doğanay burada gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirtti.

“DİYARI AKŞEMSETTİN HAZRETLERİ GÖYNÜKTEYİZ”       

Ziyaretlerin akabinde görüşlerini bildiren Doğanay; “Farklı düşüncelere daldığım, bazen anlattığım bazen kendime bile anlatamadığım güzel insanların ve kardeşliklerin olduğu Göynük yine sizleri hoş gördük. Önce teşkilatımızı yani yuvamızı kıymetli Başkanım Mehmet Demiröz kardeşim ve yönetimi, İl genel meclis üyemiz Mehmet Özkan ve dostlarımızdan başlayarak daha sonra, Muhtarlar dernek başkanımız Mustafa Özgür nezdinde Göynüklü muhtarlarımızı Esnaf ve sanatkârlar dernek başkanı Ferhat Aksoy’u ve daha sonra, Ziraat odası başkanı İdris Armağanı ve Göynüklü hemşehrilerimizle güne ve gündeme dair hoş sohbet ettik hayır dualarını aldık rabbim hepinizden razı olsun. Allah yolumuzu açık eylesin” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim