AK Parti Doğu Anadolu koordinatörü Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum ziyareti öncesinde Erzurum’a gitti. Doğanay; “Mert ve yiğit insanlar Dadaşlar diyarı Erzurum'dayız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum ziyareti öncesi Erzurum İl Başkanımız Mehmet Emin Öz ve Teşkilat mensuplarımızla bir aradayız.” Dedi.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz ay Koordinatörü olduğu Elazığ il ve ilçelerinde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Nurettin Doğanay bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı için, Genel Merkez tarafından Erzurum’a görevlendirildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen İl Danışma Meclisi öncesinde Erzurum’a giden Doğanay burada bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Ziyareti kapsamında ilk olarak Erzurum İl Başkanımız Mehmet Emin Öz ve Teşkilat mensuplarımızla bir araya gelen Doğanay, daha sonra gerçekleşen İl Danışma Meclisinin gerçekleştiği salondaki hazırlıkları yerinde gördü, miting alanındaki çalışmalarla yakından ilgilendi.

AK Parti Doğu Anadolu koordinatörü Nurettin Doğanay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Teşkilat Başkanı  Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcısı  Abdullah Ağralı, AK Parti Erzurum Milletvekilleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanıyla da Palandöken Kayak Merkezinde incelemelerde bulundu, vatandaşlarımızla sohbet etti.

Editör: TE Bilisim