“6 İLÇEMİZ 3. BÖLGE YATIRIM TEŞVİKLERİNDE YARARLANACAK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı Kararı ile Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yatırım teşviklerine katkı sunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bolu Milletvekillerine teşekkür etti.

Haber: ASLI AKIŞ

Cumhurbaşkanlığı kararı ile yatırımlarda devlet yardımları hakkında önemli değişiklikler yapıldı, yatırım amaçlı bina-inşaat harcamalarındaki KDV istisnasının süresi uzatıldı. Ayrıca Türkiye’nin yeni yatırım teşvik haritası belirlendi. Yayınlanan teşvik paketinde Bolu 3. Yatırım Teşvik Uygulamaları Bölgesinde yer aldı.

6 İLÇEYE 3. BÖLGE YATIRIM TEŞVİĞİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunarak; “1 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Seben, Kıbrıscık, Yeniçağa, Dörtdivan, Göynük ve Mudurnu ilçelerimiz 3. Bölge yatırım teşviklerinden yararlanabileceklerdir.

İlçelerimizin gelişimi açısından böylesine önemli bir katkı sunan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunar, emek sarfeden Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim