AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mevcut durumunun ihtiyaçları karşılamaması sonrası başlanılan yeni ünite inşaatlarını yerinde inceleyen AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Muhammed Ferit Güler ve hastane yetkilileri ile birlikte başta Acil Servise yapılan ek bölüm inşaatı olmak üzere yatan hasta servislerini gezen Doğanay, hem inşaat çalışmaları hem de hastane bünyesinde yapılan yenilikleri inceledi. Ziyareti sırasında hastalar ve hasta yakınlarıyla da sohbet eden Nurettin Doğanay'a, vatandaşlar; yapılan çalışmalarla ilgili duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Bugün Üniversite hastanemize bir ziyaret gerçekleştirdik. Son aylarda Üniversitemiz hastanesinde ciddi anlamda değişimler ve gelişimler yaşanıyor. Özellikle Acil Servisi bildiğiniz üzere bir koridor şeklindeki bir yapıda bugüne kadar hizmet vermekteydi. Bu ziyaretimizde gördük ki acil servise yeni ek bölümler yapılıyor. İnşallah bundan sonra fiziki anlamda daha da bir rahatlama olacak. Ayrıca yine Acil Servis'teki cihazların yenilendiğini ve ihtiyaç olan cihazların da Hastane bünyesine katıldığını gördük. Yine yatan hastaların bulunduğu servislerde de çok ciddi anlamda yenilenme ve değişikleri görmüş oldum. Bu ziyarette hastanede yaşanan gelişmelerden, yeniliklerden memnun oldum. Üniversite Hastanesinin bir şantiye haline dönmüş. AK Parti iktidarları olarak sağlık alanında yaptığımız reformlar ve hizmetlerle zaten övünmekteyiz. Üniversite Hastanemizin de sürekli kendisini yenilemesinden bir Bolulu vatandaş olarak gurur duyduğumu belirtmek isterim. Bu çalışmalarda katkısı bulunan, emek veren Dekanımızdan Başhekimimize, İdari Sorumlularından çalışanına kadar herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü Üniversite Hastanesi bize İzzet Baysal Babamızın emanetidir. Bu emanete doğru bir şekilde sahip çıkıldığını görmüş olduk" dedi.

Editör: TE Bilisim