17 Temmuz Kapalı Spor Salonu'nda 24 Şubat Çarşamba gerçekleştirilecek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında video konferans yöntemiyle katılacağı AK Parti Bolu 7. Olağan Kongresi öncesinde salonda çalışmalar tamamlandı. Kongreye ilişkin tüm hazırlıklar İl Başkanlığında kurulan komisyon tarafından titizlikle sürdürüldü.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve AK Parti Bolu İl Başkan Adayı Suat Güner; ortak bir basın açıklaması yayınlayarak tüm Bolu Halkını AK Parti 7. Olağan Bolu İl Kongresine davet ettiler.

İki kez ertelenen Ak Parti Bolu İl Kongresinin hazırlıkları sona erdi. Spor salonunun dört bir yanı bayraklar, ve pankartlarla donatılırken, salon pandemi kurallarına uygun şekilde oturma planına göre düzenlendi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yer aldığı “Hep Birlikte Hiç Durmadan Hedef 2023”, “Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü” ve “Sevemez Kimse Seni Ak Gençlik Kadar” pankartlarda salonda dikkat çekti.

SALGIN TEDBİRLERİNE RİAYET EDİLECEK

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle riayet edilecek olan kongreye, delegelerin yanı sıra sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda misafir davet edildi. Ayrıca kongreye katılacak tüm davetliler için farklı noktalara dezenfektanlar yerleştirildi.

Kongre hazırlarını yerinde gören mevcut AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti kongrelerinin bir değişim süreci olduğuna dikkat çekerek, 6 yıldır büyük bir onur ve gururla sürdürdüğü AK Parti Bolu İl Başkanlığı görevini 7. Olağan İl Kongresinde devredecek olmasının heyecanını yaşadığını ifade etti.

DOĞANAY, YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilmesi nedeniyle 7. Olağan İl Kongresinde aday olmayacağını vurgulayan Doğanay, kongre sonrası İl Başkanı olacak olan Suat Güner ve Yönetim Kurulu Üyelerine de başarılar diledi.

“KONGREMİZ BOLUMUZA HAYIRLI OLSUN”         

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan istişareler neticesinde AK Parti 7. Bolu Olağan İl Kongresinde İl Başkanı adayı olarak belirlenmesinin onuru ve gururunu yaşadığını belirten AK Parti Bolu İl Başkan Adayı Suat Güner; “24 Şubat Çarşamba saat 12.30’da 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunda (Pazaryeri yanı) yapılacak 7. Olağan İl Kongremize tüm Bolulu hemşehrilerimizi ve Partililerimizi bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferansla teşrif edeceğimiz kongremizin Bolu’muza ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bolu’da en uzun süre AK Parti İl Başkanlığı yapan Nurettin Doğanay, tek liste gidilen kongrede görevini Suat Güner’e teslim edecek.

 

 

Editör: TE Bilisim