Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörlüğü görevine getirilen Nurettin Doğanay’ı ziyaret etti.

Haber: Aslı Akış

65.Hükümet T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yapan mevcut Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörlüğü görevine tevdi edilen Nurettin Doğanay’a ziyarette bulundu.

“SAYIN BAKANIMIZIN ZİYARETİ BİZLERE ONUR VERDİ”

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nurettin Doğanay; “65. Hükümet T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde Bolulular olarak bizlerin her zaman yanında olan, teşkilatımızın her çalışmasında desteğini hiç eksik etmeyen, büyüğüm, kıymetli Abim Düzce Belediye Başkanımız Sayın Faruk Özlü, İl Başkanlığı görevimin sona ermesi ve yeni görevimden dolayı bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Sayın Bakanımızın bizlere onur ve gurur veren ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Kardeş ve komşu ilimiz Düzce’mize, AK Parti Belediyeciliğinin en güzel ve başarılı örneklerini hizmet olarak veren Sayın Bakanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

DESTEĞİNİ VE DOSTLUĞUNU HER ZAMAN YANIMDA HİSSETTİM”

Doğanay; “İstanbul Milletvekilimiz ve geçmiş dönem İl Koordinatörlerimizden Sayın Osman Boyraz işyerimizi ziyaret ederek, bizleri mutlu ettiler. İl Başkanlığım süresince desteğini ve dostluğunu her zaman yanımda hissettiğim İstanbul Milletvekilimiz Sayın Osman Boyraz'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim