AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; Anneler Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Annelerin insan hayatındaki önemine işaret eden Doğanay, “Sebebi varlığımız, sonsuz şefkat ve fedakarlığın sembolü annelerimiz, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen ve yeri hiçbir şeyle doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Nitekim Peygamber Efendimiz, 'Cennet, anaların ayakları altındadır' demek suretiyle cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış, dinimizin kadına ve anneye verdiği değeri göstermiştir. Annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu belirtilerek, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğine işaret edilmiştir. Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca sevgi ile kucaklamalı, gönüllerini hoş tutmalı ve hürmette kusur etmemeliyiz. Analık kutsaldır, sevginin, şefkatin, merhametin, gücün, savunmanın, gönlün, muhabbetin sembolüdür. Sebebi varlığımız, sonsuz şefkat ve fedakarlığın sembolü annelerimiz, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen ve yeri hiçbir şeyle doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarının ilk yol göstericisi olan annelere, en iyi imkânları sunmak, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamak, sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamak, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğunun temel şartlarını oluşturmaktadır” ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin kadınlara yönelik düzenlemeleri hakkında da bilgi veren Doğanay; “Bu noktada da son 17 yılda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti hükümetlerinin gayretli çabaları sonunda bugün kadınlar, annelikle sosyal hayat arasında bir tercih yapmak durumunda kalmaksızın iş dünyasında, akademide, siyasette, ekonomide, bürokraside, hayatın her alanında büyük başarılara imza atmaktadır. Bu süreçte salgın nedeniyle ailelerinden, çocuklarından ayrı kalan başta kadın çalışanlar olmak üzere özveriyle görevlerini icra eden tüm kamu görevlilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Açıklmasının sonunda tüm başta Şehit Anneleri olmak üzere tüm Annelerin Anneler Gününü kutlayan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Bugün Anneler Gününü buruk kutlamaktayız. Çünkü tüm dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir Annelerimizden uzağız ve onlara şöyle doya doya sarılamamanın üzüntüsünü ve hasretini çekiyoruz. Ama inşAllah en yakın zamanda sağlıklı günlerde yeniden bir araya gelmeyi bekliyoruz. Ayrıca evlatlarını hain terör örgütünün elinden kurtarmak için kar, kış demeden, anne yüreğinin her türlü zorluklara göğüs geleceğinin en güzel örneğini sergileyen Diyarbakır Annelerinin de evlatlarına bir an önce kavuşmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle sevgilerin en yücesine layık olan, başta şehit ve gazilerimizin anneleri ile engelli anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü'nü yürekten kutluyor; ahirete irtihal eden annelerimize yüce Mevla'mdan rahmet, hayatta olanlara sıhhat diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim