AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Doğanay, Bolu Halkına bu bayramda da maske, mesafe, temizlik hassasiyetine riayet edilmesi çağrısında bulundu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bayramların öneminden bahsederek; “Bir kurban bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar komşuyu gözetmek, büyüklerinin hayır dualarını almak küçüklerin sevincini ortak olmak demektir. Bayramlar zulüm altında bulunan tüm coğrafyalarda bulunan Müslüman kardeşlerimize en azından bir duada bulunmak demektir. Geçmişte çok sıkıntılı dönemlerden geçmiş olabiliriz. Ama Allah’a çok şükür dirayetli milletin ve mazlumun gür sesi olan lideriyle dimdik ayakta duran bir Türkiye var. İnşallah yakaladığımız bu istikrarı hiçbir oyuna alet etmeyecek, ettirtmeyeceğiz” diye konuştu.

“BAYRAM İÇİN ÖNLEMLERİMİZİ MUTLAKA ALALIM”

Doğanay, sağlıklı ve huzurlu bir bayram için önlem alınması gerektiğini vurgulayarak; “Koronavirüsten korunmak için devletimizin aldığı tedbir ve kurallara bugüne kadar azami dikkat ve özen gösteren Bolulu hemşerilerimizin, Kurban Bayramında getirilen uygulamalara riayet edeceklerinden hiç şüphemiz yoktur. Bu salgını atlatmak için bizlere de önemli görevler düşmektedir. Bayramda da temizlik, maske ve mesafe kuralına harfiyen uyalım. Sevdiklerimizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram için önlemlerimizi mutlaka alalım” şeklinde konuştu.

“İSLAM ÂLEMİNİN KURBAN BAYRAMLARINI TEBRİK EDİYORUM”      

Nurettin Doğanay son olarak, tüm islam aleminin kurban bayramlarını kutlayarak; “Kurban bayramı vesilesi ile yakaladığımız kardeşlik duygularımızı hayatın tamamına yaydığımızda, ülkemize ve milletimize karşı başlatılmak istenen terör ve ekonomik savaşa karşı da milli birlik ruhunu sürdürmeye devam ettiğimizde, ülkemiz, vatanımız daha yaşanabilir olacaktır. Kovid-19 gölgesinde geçireceğimiz bu bayramın birlik ve beraberliğimize, kardeşlik duygularımızın pekişmesine, huzurlu bir bayram yaşamamıza vesile olması temennilerimle başta Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz, Bolulu kardeşlerimiz olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim