MARKA; Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova illerinde çalıştırılmak üzere16 personel alacak. Son başvuru tarihi 16 Haziran.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova’da istihdam edilmek üzere 16 personel alacak. 14 uzman, bir iç denetçi, bir de destek personeli için son başvuru tarihi 16 haziran.

MARKA’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova illerinde çalıştırılmak üzere; bölge ve ülkesinin kalkınmasına hizmet etmeye gönüllü, iletişime açık ve kendine güvenen, başarma azmine sahip, çevresindeki olaylara duyarlı, farkındalık ve fark yaratma düzeyi yüksek, öğrenmeye ve kendisini yetiştirmeye açık, sorumluluk alabilen, yenilikçi, yaratıcı, çözüm odaklı, analitik ve stratejik düşünme becerisine sahip, değişen çalışma şartlarına uyum sağlayabilen, insan ilişkileri, kendini ifade yeteneği ve iletişim becerileri güçlü, organizasyon ve yönetim becerisine sahip, görev verilecek her birimde ve her ilde şartsız görev yapmayı kabul edecek, çağın gerektirdiği bilgi sistem/donanımlarını kullanma ve uygulama yeteneklerine sahip 14 (ondört) Uzman, 1 (bir) İç Denetçi ve 1 (bir) Destek Personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURU TARİHİ, BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

Adayların, Ajansın internet sayfasından (http://www.marka.org.tr) veya Ajans Merkez Hizmet Binası’ndan temin edecekleri İş Talep Formu'nu (başvuru kabulünün başladığı tarihte yayınlanacaktır) eksiksiz bir şekilde doldurup, başvuruda istenen diğer belgeler ile beraber en geç 16 Haziran 2017 Saat 18:00'a kadar, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Yenişehir Mah. Demokrasi Bulvarı No:72/A 41040 İzmit / KOCAELİ adresine elden veya posta/kargo yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecek ve postadaki/kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Eksik bilgi ve belgeyle yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru için; www.marka.org.tr”

Editör: TE Bilisim