Bolu Belediyespor kadın voleybol takımı ligin 14. Haftasında oynadığı Çukurova Belediye karşılaşmasından 2 – 3 galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmeye devam etti.

Voleybol sahalarında Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı, ligin 14. Haftasında Çukurova Belediye takımına konuk oldu. Adana temsilcisiyle çekişmeli geçen maçtan Bolunun Sultanları galibiyetle ayrıldı. Her setin başa baş geçtiği karşılaşma sonrasında galip gelen Bolu Belediyespor, liderliğini sürdürürken galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Karşılaşmanın ilk setinde her iki takım da karşılıklı sayılarla üstünlük kurmaya çalıştı. Setin sonunda hata yapmayan Adana temsilcisi ilk seti 25 – 21 kazanarak maçta 1 – 0 öne geçti. İkinci sete ilk sete göre daha iyi başlayan ve az hata yapan Bolu Belediyespor, setin her bölümünde üstünlüğünü sürdürdü ve seti 19 – 25 kazanarak maçın skorunu 1 – 1e getirdi. Maçın 3.setinde Bolu Belediyespor daha iyi başlasa da setin sonunu daha iyi oynayan Çukurova Belediyesi seti 25 – 20 kazanarak maçın skorunu 2 – 1 yaptı. Maçın dördüncü setinde etkin oyununu tekrar ortaya koyan Bolunun Sultanları seti 22 – 25 kazanarak maçın skorunu 2 – 2 ye getirdi ve maçı Taybrek setine taşıdı. Maçın sonucunu belirleyecek olan taybrek setine açık ara iyi başlayan Bolu Belşediyespor  rakibinin yaklaşmasına dahi izin vermedi ve seti 7 – 15 kazanarak maçın sonucunu 2 – 3 olarak belirledi.

GALİBİYETİ BEHÇET ER DOĞAN’A ARMAĞAN ETTİLER

Maç sonrasında takımın Yardımcı Antrenörü Behçet Erdoğan’a doğum günü sürprizi düzenleyen Voleybol takımı oyuncuları ve stafı, Erdoğan’ı duygulandırdı. Takıma teşekkür eden Erdoğan, hediyemi sezon sonu şampiyonluk olarak istiyorum dedi.

Kazandığı maç sonrası galibiyet serisini 4 maça çıkartan Bolu Belediyespor galibiyet sayısını ise 13’e yükseltti. Liderliğini sürdüren Bolunun Sultanları ligin 15. Haftasında Ted Ankara Kolejliler takımını konuk edecek. 20 Şubat Cumartesi günü 17 Temmuz Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 14:00’da başlayacak.

Editör: TE Bilisim