Dörtdivan Belediyesi ekipleri gerek hafta içi gerekse sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan hafta sonunda ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

  Dörtdivan Belediyesi ekipleri kış aylarının kötü hava koşulları bastırmadan ilçedeki çeşitli çalışmaları tamamlamak için harekete geçti. Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan hafta sonları da boş durmayan Dörtdivan Belediyesi, gerek belirlenen program dahilinde gerekse vatandaşlardan gelen talepler üzerine ilçedeki çalışmalarına hız verdi. Belediye tarafından, uzun yıllar kullanılan ve ömrünü tamamlamış çöp konteynerleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gönderilen hibe konteynerler ile değiştirildi.

SOKAK İYİLEŞTİRME VE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI

Belediye Fen İşleri Birimi ekiplerince ilçenin muhtelif mahallelerinde sokak iyileştirme ve kilitli parke döşeme çalışmaları aralıksız devam etti. Çalışmaların bozuk yol ve bölgelerde ekipler tarafından önümüzdeki günlerde sürdürüleceği öğrenildi.

SU HATLARI YENİLENİYOR

Öte yandan ekipler, zaman zaman su hatlarında yaşanan arızalar sebebiyle vatandaşların mağdur olmalarını önlemek için çalışma başlattı. Belediye ekipleri sorun tespit edilen mahallelerde kanalizasyon ve su hatları yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Herhangi bir arıza tespit edilmeyen bölgelerde ise bakım çalışmaları yapıldı. Ekipler Çitler Mahallesinde de çeşme önü ve hayvan sıvatının yol bakım ve altyapı çalışmasını yaptı.

Editör: TE Bilisim